מוכרחה לשתף אותכם

morrr

New member
מוכרחה לשתף אותכם ../images/Emo25.gif

לא רק שרע לי. לא תאמינו אבל הוא עוד מעט בא להיות אתי ביום כיפורים שעתיים נסיעה מהצפון. ואני כל כך מופתעת ומלאת אושר. תודה תודה שאתם פה וגמר חתימה טובה.

מור היקרה!

פתחת את ההודעה ב"לא רק שרע לי" ושתי שורות אחר-כך "אני מופתעת ומלאת אושר". מין עירבוביה כזאת של רגשות מעורבים? בכל אופן אני שמחה בשבילך שאת (בניגוד אליי) לא תהיי לבד ביום כיפור. וחוץ מזה אנחנו נהיה כאן בטוב וברע. אז שוב, גמר חתימה טובה נטע

morrr

New member
נטע חמודה שלי

הלואי והיתיי יכולה לעזור לך. אולי תירצי לבוא להיות אתי בסוכות יש לי עוד חברה בת 21 מהפורום ואנו נוסעות ליום אחד בסוכות לעתלית ליום אהבה ומסטיקה סתם יום כייף כל כך אשמח אם תצטרפי אלינו חמודה. למרות שאסף פה אני ישתדל להיכנס לכאן ואם לא כשהוא ילך חמודה אני איתך בנשמתי חיבוק ענק מור

יום אהבה?????

סליחה, אבל מזוכיסטית אני לא!!! ללכת ליום אהבה, לראות את כל הזוגות המאוהבים מתחבקים, מתנשקים וכל-כך נמצאים ביחד בזמן שאני אפילו לא יודעת מה זה אהבה. אני חייבת להודות שאפילו כשאני קוראת כאן את זה שאסף נמצא איתך זה כל כך מכאיב לי!!! כאב של קנאה כמובן.
ואני מצטערת אם פגעתי בך בזה שאני לא שמחה בשמחתך. אבל אני שקועה עמוק בכאב.

morrr

New member
נטע יקרתי

ראשית סליחה .אבל זה לא פר שאני ישתף פה רק בכאב שלי לכן רציתי לחלוק איתכם גם את הטוב שיש לי בחיים. הכאב ישנו גם אצלי גם אם אסף היה אצלי אבל ישנם פצעים אבל למדתי לקחת חמודה ואם הוא בחר להיות אתי זה לא בגלל אהבה כל כך גדולה שלו. אולי בגלל שלא היה לו משהו יותר טוב לעשות. אבל זה לא מעניין כי אני לקחתי ובחרתי להתפנק איתו והיה לי נחמד. אבל הכל בערבון מוגבל. ותחשבי על יום של כייף אתי ואם חברה שלי. יהיה כייף

למעלה