מוכרח לחלוק עימכם!

• פותח הנושא Rinor
  • פורסם בתאריך

Rinor

New member
מוכרח לחלוק עימכם!

לא יכולתי להתאפק תמיד רציתי חולצה יפה של פינק פלויד, הרי זה פלויד, חייבים לא?
אז קניתי לי אחת, והנה אני מעוניין לשמוע דעה של כולם פה אבל תהיו אובייקטיביים, למרות שזה פינק...
אהבה ואור זילברמן ניר

Rinor

New member
מה שצריך לדעת

קודם כל תודה רבה על התגובות ותמשיכו לקנא סתם...אני צוחק איתכם כמובן...סרקסם על הבוקר. אז ככה, החולצה לא היתה זולה, היא עלתה 25 דולר ובנוסף ישנו המשלוח שעלה לי 16 דולר נוספים (הזול ביותר) כך שתעשו חשבון אך שיערתי לעצמי, שחולצה מדהימה כזו ברור שאין בארץ, אז הלכתי על זה הכתובת של החנות לרשותכם, יש שם עוד חולצות יפות... מי שיגלה חנות זולה יותר, אשמח לדעת תודה ויום מטורף (במובן חיובי) לכולנו זילברמן ניר...

לא זול

אני שמחה שהשגת את החולצה שרצית, ובוודאי תהיה מקור לקנאה לכל אוהדי הפלויד אשר הם, אבל אנא במטותא - מתן קישורים לאתרים כאלו רק בשרשור Off, אם בכלל.

Rinor

New member
התנצלות ושאלה

ציף ציף חמודה אני מתנצל על הפרת הסכם כולשהו בפורום על מתן קישורים? יש לי משפט? עלי להצטייד בעורך דין? אין בעיה, אני אדע להבא, רק מה זה שרשור off ומדוע לא ניתן לפרסם בפורום לינקים? אשמח לדעת... תודה

תשובה

אתה לא צריך להצטייד בעו"ד
פשוט מתן לינק לאתר מסחרי, בהקשר של ההודעה שלך, הופך את ההודעה שלך לפרסומת לאותו אתר, ופרסומות מקומן בשרשור Off (או בלוחות המודעות) על פי תקנון הפורום. שרשור OFF זה השרשור שבראשו מופיע האייקון
.

נימרודל

New member
המממ....

זה אכן, צעקני. אבל נחמד ביותר. אני הייתי הולכת על משהו פשוט יותר, אבל זה יפה בכל זאת.

tulle music

New member
היא בטוח לא מכוערת..

אבל גם לא מי יודע מה יפה... אבל בכל זאת, זאת חולצה של פינק פלויד, כל אוהב פינק פלויד היה רוצה אחת בכזאת בבית (לפחות אני)..

למעלה