מוכרח לשתף

מוכרח לשתף

במטותא מכם,רק הקשבה אני צריך

לא קל לי בימים האלה.אני מרגיש חוסר סיפוק בחיים.
אני בן 24 ועובד בתמיכה טכנית באחת מספקיות האינטרנט הגדולות.משום מה אני מרגיש כאילו היומיום שלי מסתכם בעבודה-בית-עבודה,ולא מזמן אני וחברה שלי לקחנו הפסקה מה שלא ממש הוסיף לכל העניין. אני מצליח להתאמן 4-5 פעמים בחדר כושר בשבוע,אבל גם זה לא מספיק.משהו לא מספק אותי,משהו מציק לי.
אני גם מרגיש נורא בודד.אין לי הרבה חברים אמיתיים שאני יכול לשבת איתם כמו שצריך,אני מרגיש שאני לא מתקדם כמו שצריך,ואני לא מצליח לצאת מהבוץ.

באמת שעל פניו הכל נראה בסדר:
יש לי משכורת לא רעה,אני חי ברווח,תחביבים לא חסר,עבודה נחמדה,אבל מתחת לכל זה מסתתר חוסר סיפוק. מהחיים עצמם,מהשיגרה.מסיימים משמרת,חוזרים הביתה,ו...?מה עכשיו?מה אני עושה עם עצמי?

אני יודע שבהרבה נקודות אני חוזר על עצמי אבל פשוט אין לי יותר מדי מה להגיד.אולי לצאת מהבית?זה יקר מדי ואת כל הכסף שאוציא אני יכול לחסוך.

משהו פה לא זז.לא יודע מה

einat162

New member
אני חושבת שכולנו פה מזדהים

ברמה כזו או אחרת.

תנסה אולי לשבור שיגרה- קח בחשבון שתחביבים ומכון כושר יכולים להפוך לחלק מאותה שגרה. מה בא לך? לקחת יום חופש ולהסתובב בשוק הכרמל? לטוס לנופשון באירופה כמה ימים? טיול של שבוע- שבועיים בארה"ב? להתנדב בעמותה כלשהי? ללמוד לנגן על כלי נגינה?
הדברים האלו יכולים יופי לשבור שיגרה ושיעמום ואפשר לעשות אותם יחד עם העבודה (לקחת חופש של שבועיים).

כמוך כמוני רק עם הפרש של 13 שנים לרעתי
העיצה שלי (שלצערי אישית אין לי את הפריבילגיה של ליישם אותה
) צא לחופשה קצרה בארץ\חול וואטאבר ותתנתק מהעולם ..
לך ונקה את הראש כשהמחשבה היחידה שצריכה לרוץ לך בראש זה איך לכייף בכל רגע נתון ..
תאמין לי שאפילו אחרי שופ"ש קצרצר שכזה אתה תרגיש רענן ואולי זה יחזיר אותך למסלול הנכון ויעזור לך לראות את הכל בצורה אחרת שתעזור לך למצוא את הפיתרון הדרוש ...

Optimistic Girl

New member
לדעתי

חסר לך לגלות /ליצור יעוד בחיים
מטרות כלשהן לשאוף עליהן...

רק אתמול ראיתי אדם בהרצאה ביוטיוב בלי רגליים ובלי ידיים ;ככה נולד והוא גילה את היעוד שלו בחיים...ממש מרגש לראות זאת.

לדעתי כולנו צריכים יעוד בחיים
אני כבר יצרתי לעצמי יעוד
מה איתך?

למעלה