פעולת אישור כרטיס בפייפל כוללת חיוב של ₪8
ארבע הספרות יופיע בשורת החיוב (לצד שמה של פייפל), כלומר תוכל למצוא אותן בכל מקום שבו אתה יכול לראות את חיובי האשראי שלך (באתר האינטרנט של חברת האשראי / בתדפיס החודשי). בכרטיס שלי (לא של הדואר, אין לי מושג איך זה עובד שם) הגדרתי קבלת מסרון בכל חיוב ולכן ראיתי זאת מיד.
אפשר לשלם לאיביי ישירות באשראי. הסליחה תהיה דרך פייפל, אך לא נדרש חשבון פייפל לשם כך. עם זאת, במקרה כזה לא תיהנה מהגנת הלקוח של פייפל (נוסף על זו של איביי). אישית לא נזקקתי לה עד היום בקניות באיביי, אבל יתרונה בכך שניתן לפתוח מחלוקת עד 180 יום מהקנייה, ובאיביי בערך שליש מזה (30 יום מהתאריך האחרון המשוער להגעת המוצר). באופן אישי אני מוותרת עליה לא פעם ומשלמת לאיביי ישירות באשראי עבור רכישות במטבעות שאינם $ כי באיביי אני לא יכולה למנוע מפייפל לבצע לי המרת מט"ח ושער ההמרה של פייפל יקר משמעותית מזה שאני מקבלת בכרטיס האשראי (גם אחרי העמלה).
אגב, מכיוון שאתה משתמש בכרטיס דולרי, תתקשר מחר לשירות הלקוחות של פייפל (לחץ על צור קשר /עזרה בתוך החשבון שלך) ותבקש מהם להגדיר אותו כדולרי. כך בכל מקרה החיוב יהיה בדולרים, גם באיביי (אבל אם תקנה באיביי במטבע שאינו דולרי פייפל תבצע המרה ממנו לדולר אמריקני, ואז עדיף לשלם ישירות באשראי, בהנחה שבכרטיס אתה נהנה מתנאי המרה טובים יותר).