מוכרים שערות סבתא בעיר או בגוש דן?

לפי מיטב זכרוני

קניון הזהב קומת קרקע תהנה הלוואי וימכרו שערות סבתא ותירס חם כמו פעם .. תירס חם עדיין מוכרים בחלק מהמקומות במדרחוב אני וחברה שלי לשעבר אכלנו תירס חם בגן העיר לפני שנה ! הכי כיף להתנשק כשהתירס נתקע בין השיניים.. סקסי !

Shark Alarm

New member
תירס חם ../images/Emo26.gif

אם אני לא טועה, מוכרים עדיין ברחוב רוטשילד... וצמר גפן מתוק כמו שאמרו בקניון הזהב וגם בכל מני אירועים- יום העצמאות, חג היין וכו'... =]

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif בקיץ

במדרכה הנגדית לקניון רוטשילד, יש את הבחור הזה שמוכר תירס חם טעים, אבל בקיץ! עוד חודש חודשיים יהיה קיץ.. מעניין אם הוא יחזור.. חח

Fragile rose

New member
הוא שם גם עכשיו

מי כמוני תדע. אני כל יום שם

כמה שקלים.. לא זוכר.. אולי 5..

אני מריח דוכן חדש בעיר ש"אני קוראים לי נתי" הולך לפתוח בעיר ? ? ? או באזור תעשיה חדש ? אני צודק ...? אתה יכול לדבר איתי בפרטי בקשר לזה אני אתן לך פרטים נוספים .. דבר גלוי. חח

כן, אבל זה לא טרי. ובטח עם חומרים

לשימור הטריות וכו'. אני מעדיף מקום שעושים במקום. אגב-איפה נמצאת החנות של האתר שהפנת אליו?

amickyaa

New member
דווקא טעות-ללא חומר משמר+צבע טבעי..

טעות בידך, דווקא הצמר גפן הזה ,מיוצר בתנאים נקיים יותר,ללא חומר משמר ועם צבע מאכל טבעי וזה טעיםםםםםםםםם החנות נמצאת במרכז מסחרי מישור הנוף............ אתה מוזמן בתיאבון !

cobainos

New member
../images/Emo186.gifצמר גפן מתוק

לא מבין אתכם, זה אחד המאכלים היותר זוועתיים עלי אדמות.

זה טעים כשזה חמים ודביק כזה חחח

רק חובה לשטוף אתה פה ישר אח"כ כי הכל דביק בשיניים וזה מגעיל להסתובב ויכול לעשות חורים!

סבינה89

New member
הוראות שימוש לצמר גפן מתוק...

תתחבאו!!!!! מהר! שאף אחד לא יראה שקניתם!!!! אתם הרי לא רוצים לאכול מקל עם קצת ורוד עליו, שאמור להיראות כמו צמר גפן, אחרי שקיבל בברכה המוווון ידיים של אנשים... א-ל תנגסו!!! אלא אם כן אתם רוצים להתחפש לצמר גפן מתוק בפורים ונגמרו המסיכות... וכמובן, כמו שיניב אמר, שיניים חבר'ה, שיניים... אלא אם כן אתם רוצים להיראות כמו החמוד בתמונה...

cobainos

New member
בוא נריב על זה.

ברצינות...זה מרקם של צמר גפן (שזה רע) וזה נעשה מים חמים ומתוקים מידי כאלה בפה. בקיצור...תהנו

"אתם מעדיפים ורוד או לבן?"

מהיום זה ההיי לייט החדש !! בוא נריב על זה ומיד ! חחח חזק גיסיטו. תכלס לא.. זה יותר אוורירי מצמר גפן חח .. האויר הנעים עובר דרכו חח זה נעשה עיסה דביקה וטעימההההההההה !!!!!!!!! אחחח אני מתגעגע זה אחד הטעימים. ועכשיו לשאלה הבאה. איך אתם מעדיפים את הצמר גפן שלכם? ורוד.. או לבן .. ? אני אישית לבן.

למעלה