קניון הזהב קומת קרקע תהנה הלוואי וימכרו שערות סבתא ותירס חם כמו פעם .. תירס חם עדיין מוכרים בחלק מהמקומות במדרחוב אני וחברה שלי לשעבר אכלנו תירס חם בגן העיר לפני שנה ! הכי כיף להתנשק כשהתירס נתקע בין השיניים.. סקסי !
אני מריח דוכן חדש בעיר ש"אני קוראים לי נתי" הולך לפתוח בעיר ? ? ? או באזור תעשיה חדש ? אני צודק ...? אתה יכול לדבר איתי בפרטי בקשר לזה אני אתן לך פרטים נוספים .. דבר גלוי. חח
טעות בידך, דווקא הצמר גפן הזה ,מיוצר בתנאים נקיים יותר,ללא חומר משמר ועם צבע מאכל טבעי וזה טעיםםםםםםםםם החנות נמצאת במרכז מסחרי מישור הנוף............ אתה מוזמן בתיאבון !
תתחבאו!!!!! מהר! שאף אחד לא יראה שקניתם!!!! אתם הרי לא רוצים לאכול מקל עם קצת ורוד עליו, שאמור להיראות כמו צמר גפן, אחרי שקיבל בברכה המוווון ידיים של אנשים... א-ל תנגסו!!! אלא אם כן אתם רוצים להתחפש לצמר גפן מתוק בפורים ונגמרו המסיכות... וכמובן, כמו שיניב אמר, שיניים חבר'ה, שיניים... אלא אם כן אתם רוצים להיראות כמו החמוד בתמונה...
מהיום זה ההיי לייט החדש !! בוא נריב על זה ומיד ! חחח חזק גיסיטו. תכלס לא.. זה יותר אוורירי מצמר גפן חח .. האויר הנעים עובר דרכו חח זה נעשה עיסה דביקה וטעימההההההההה !!!!!!!!! אחחח אני מתגעגע זה אחד הטעימים. ועכשיו לשאלה הבאה. איך אתם מעדיפים את הצמר גפן שלכם? ורוד.. או לבן .. ? אני אישית לבן.