מוכרת דר מרטינס סגולות מידה 37

Glowless

New member
מוכרת דר מרטינס סגולות מידה 37

במצב מעולה, אותו דגם כמו בתמונה. הצעת מחיר במסרים. אני גרה בחיפה אבל מגיעה לתל אביב לא שולחת בדואר

Aussie Girl

New member
../images/Emo99.gif

אני חולמת על הסגולות כמה הרבה זמן. אם הייתי בארץ הייתי לגמרי שוקלת לקנות! חוץ מזה, נראה לי חבל למכור כי קודם כל זה ד"ר מרטינס ושנית, הסגולות ממש מגניבות!

PENELO

New member
מוכרת DC חדשות לגמרי!

בת דודה שלי קנתה לי מאמסטרדם והיא קנתה לי מידה אחת קטנה יותר מידי. הנעליים חדשות לחלוטין במידה 36. אם מישהי מעוניינת אני אעלה תמונה ואוסיף פרטים :)

PENELO

New member
הנה צילמתי אותן

מלא תמונות בכל תנוחה אפשרית, הייתי יצירתית :)

PENELO

New member
ואחת אחרונה

אני מוכרת אותן ב 200 ש"ח ואני בעיקרון מחולון (אז אם את גרה בחולון זה נהדר) ואני יכולה להיפגש בתל אביב :) ובעיקרון כשבת דודה שלי שמעה שהן קטנות עלי אז היא די הרגישה רע עם זה אז היא אמרה לי שכשהיא תטוס לשם עוד פעם היא כבר תקנה לי במידה גדולה יותר והיא טסה לשם עוד איזה חודש אז אני לא לחוצה עכשיו לנעליים... במיוחד לאור העובדה שגם ככה לא יוצא לי ללבוש כלום חוץ מנעלי צבא ._.

Edge of Thorns

New member
המם אני גרה בראשון

ככה שאנחנו שכנות :) וואי האמת שהמחיר ממש סבבה. יש מצב שתוכלי להגיע למערב ראשון היכן שהוא (קניון הזהב/סינמה סיטי) בקרוב, או שיש לך העדפה לתל אביב?

Edge of Thorns

New member
וואו, הן מהממות.

בכמה את מוכרת אותן, ואיפה את יכולה להיפגש? האמת היא שיש לי וואנס בסגנון [אמנם בצבעים של לבן תכלת ושחור] שאני רוצה למכור, כי זו מידה אחת מעליי [37, אולי 37 וחצי כזה]

Edge of Thorns

New member
סורי - לבן, כחול כהה ותכלת, התבלבלתי ../images/Emo3.gif

ככה שאם את מעוניינת בטרייד אין... זה יהיה מגניב. [אם תרצי אעלה תמונה]

למעלה