מוכרת כסף בפוקרסטארס

sharon0374

New member
מוכרת כסף בפוקרסטארס

שלום לכולם, מוכרת כסף בפוקרסטארס (pokerstars) 0525214112 שרון

זונע

New member
לא היא לא

את ה-50$ שמקבלים אי אפשר להעביר לחשבונות אחרים.

adi cb14

New member
תקשיב כשאני שולח להם את הת.ז אז הם

רוצים לאשר פרטים רק כמו שם ותאריך נכון? אפשר למחוק את המספר ת.ז? אין לי רצון לתת סתם פרטים

modz0r

New member
אפשרי, ורצוי.

כל מידע מזהה, חוץ משם מלא, מיקום, ותאריך לידע - אפשרי, ורצוי למחוק.

adi cb14

New member
אבל בת.ז לא רשום מיקום...

רשום רק המקום בו הופקה התעודה. אלא אם מתכוונים לספח(שאותו אין לי).

modz0r

New member
איפה שהופק אני מניח שמספיק

בכל אופן, תשלח כמה שפחות מידע, במקרה הכי גרוע - ישלחו לך מייל ויבקשו שתשלח מחדש, עם יותר מידע.

adi cb14

New member
האמת שבפול טילט שווה לעשות את זה...

על הפקדה ראשונה מכפילים לך את הסכום אז אתה פשוט מפקיד מעביר תכסף של המשתמש/משתמש למישהו אחר בעד סכום השווה לסכום שיש למשתמש בתוכנה וככה הרווחת. לדומה: הפקדה ראשונה 100$ פול טילט מכפילים לך את זה ל200$. אתה מוכר למישהו תמשתמש 750 ש"ח(200$ ועוד "יצאת לארג'" איתו חח).

nadd

New member
שלחתי ת.ז ופספורט ולא קיבלתי כלום

שלחתי ת.ז אז הם ענו שזה לא ברור שלחתי פספורט ולא קיבלתי תשובה מאוכזב.

modz0r

New member
אתה לא באמת מקבל את הכסף ישר

אתה צריך לשחק עם הכסף, להרוויח FTP (או FPP בפוקרסטארס), ורק כשאתה זוכה במספיק FTP, לפי החישוב שלהם, אתה מקבל את הכסף. אני לא יודע כמה בידיוק זה ב-FTP, אבל בפוקרסטארס אתה צריך להרוויח 10 FPP על כל דולר שאתה מפקיד, בשביל לקבל את הכסף. לדוגמא, אם הפקדת 50 דולר, אתה צריך להרוויח 500 FPP, בשביל לקבל את ה-50 דולר בונוס שלהם.

modz0r

New member
המשך

בדקתי בפולטילטפוקר, וזה יוצא יותר קל מבפוקרסטארס. על כל דולר שאתה מפקיד, אתה צריך להרוויח 1.6FTP בערך, ככה שאם הפקדת 50 דולר, אתה צריך בעצם 80 נקודות, בערך. אגב, גם בפולטילטפוקר אתה מקבל 100% על ההפקדה, ככה שאם אתה שם 100 דולר, הבונוס שאתה מקבל הוא 100 דולר, ולא 200 דולר. מה שכן, בפולטילטפוקר מקבלים 100% בונוס עד להפקדה של 600 דולר, כשבפוקרסטארס הבונוס המקסימלי הוא 50 דולר.

adi cb14

New member
אני יודע שהבונוס הוא 100 דולר אבל התכוונתי

שיהיו לך בכללי 200$.

modz0r

New member
ב-Cashier

אם אתה פשוט רוצה לראות כמה יש לך, תסתכל על Frequent Player Points, שזה בעצם FPP. אם קיבלת כסף, או שהפקדת כסף, ואתה רוצה לדעת עוד כמה FPP אתה צריך בשביל "לנקות" את הבונוס, תלחץ על הכפתור Check My Bonus Status, ושם יש טבלה עם כל ה-Promotions שלך, כמה FPP אתה צריך, כמה יש לך, ועד מתי יש לך לצבור אותם.

sharon0374

New member
חחח לא :)

את הכסף שיש לי שם הרווחתי "ביושר" במשחקי פוקר, ומדי פעם אני מוכרת כסף ומשאירה לעצמי קצת כדי להמשיך לשחק... אחלה דרך לעשות אקסטרה כסף :)

למעלה