מוכרת מוצרים של MKA!

mk and ap

New member
מוכרת מוצרים של MKA!

היי...אחרי שנים של איסוף החלטתי למכור את כל האוסף שלי, אז מי שמעוניין זה מה שיש לי: -מלא מלא פוסטרים, מכל הזמנים. -המון תמונות, מכל הזמנים. -המון כתבות, מכל הזמנים. -הברביות שלהן. -כל סרטי הוידיאו שלהן. -כל ה- DVD שלהן. -המשחק שלהן. -כרית שלהן. -קופסאות שלהן. -דפים+ מעטפות שלהן. -גלויות שלהן. -2 תיקים שלהן, אחד מחו"ל ואחד מישראל. -כל הספרים שלהן שתורגמו, + ספר באנגלית מחו"ל. -כל מיני מדבקות שלהן, ובכל מיני גדלים -כל החוברות עבודה שלהן. -ציוד לבצפר: -נייר עטיפה שלהן בשתיי גירסאות. -מערכות שעות. -מחברות. -קלמר. -מדבקות לתלמיד. -יומן. -כל מיני קלסרים, קשיח. -כל מיני קלסרים, קרטון. טוב ויכול להיות שיש לי עוד כמה דברים...אני לא זוכרת=\ אז מי שמעוניין שיפנה לי במסרים! =]

D e l i l a h

New member
../images/Emo207.gif עזרה :)

הי. ממ אולי תחשבושזה מצחיק אבל בכל זאת.. יש איזו תחרות בקומונה פפרצי שהיא כאילו מלכת היופי כל אחד בוחר מפורסמת כלשהי והוא צריך להביא תמונות שלה לפי מה שמבקשים.. וחשבתי על מרי קייט\אשלי.. הקטע הוא שאני לא מבדילה בניהן >< כך שאני לא יכול לבחור אחת מהן אתם יכולים לעזור לי? תגידו לי מי מצטלמת יותר טוב, למי יש תמונות יותר יפות לדעתכם.. [פוטושוטים וגם פפרצי] ואם יש לכם אתר רק לאחת מהן כי בכל האתרים שלהם בגלריות לא כתוב מי בתמונה ואני לא מזהה.

mk and ap

New member
תשימי כאן תמונות

ונגיד לך מי זו מי. ושתיהן יוצאות יפה באותה המידה לפי דעתי. זה פשוט תלוי באיזו תמונה.

D e l i l a h

New member
אוקיי הנה

הסט הזה- http://photos.olsen-fan.net/thumbnails.php?album=1329 הוא של שתיהן או רק אחת מהן? אם של שתיהן, התמונות עם הפחיות בשיער, מי זו? והתמונה עם המשקפי שמש והשימלה הלבנה על המכונית מי זו? אה ובנוסף.. יש להן תמונות בבגד ים ותמונות בבגדים תחתונים? נגיד שהן מפרמות או משהו כזה.. או אפילו פפארצי..?

mk and ap

New member
אוקיי...

הקישור הראשון זאת רק אשלי. והקישור השני זאת גם רק אשלי. ותמונות עם בגד ים יש רק פאפרצי.

למעלה