מוכרת סיכות עגולות של אליס אין צ'יינס מכל התמונות הגדולות-בינונית שיש בגוגל.
E enbalush New member 19/6/07 #1 מוכרת סיכות עגולות של אליס אין צ'יינס מכל התמונות הגדולות-בינונית שיש בגוגל.
E enbalush New member 19/6/07 #3 יש לי תמונות גם באתר אבל לא של אליס אין צ'יינס, אבל לפחות תוכלו לראות על מה מדובר. כל תמונה שתשלחו לי תהפוך לסיכה...
יש לי תמונות גם באתר אבל לא של אליס אין צ'יינס, אבל לפחות תוכלו לראות על מה מדובר. כל תמונה שתשלחו לי תהפוך לסיכה...
F Fragile Dream New member 20/6/07 #14 ../images/Emo203.gifהיי../images/Emo9.gif סתם, לא ממש היה לי מה לכתוב, אבל קראתי!
K Kneeling Roses New member 21/6/07 #15 ../images/Emo15.gifכןכן../images/Emo11.gif נוטשת../images/Emo11.gif
E enbalush New member 23/6/07 #17 סליחה שלא עניתי רק עכשיו ראיתי סיכה עולה 5 ש"ח, אם תתארגנו בפורום על 50 סיכות אז סיכה תעלה 4.5 ש"ח (100 סיכות - 4 ש"ח). תודה.
סליחה שלא עניתי רק עכשיו ראיתי סיכה עולה 5 ש"ח, אם תתארגנו בפורום על 50 סיכות אז סיכה תעלה 4.5 ש"ח (100 סיכות - 4 ש"ח). תודה.
E enbalush New member 20/6/07 #11 תודה ../images/Emo13.gif נכנסים לאתר ושולחים למייל את התמונות שרוצים, אח"כ אפשר להפגש או לשלוח בדואר, זה ממש פשוט. תודה, ענבל. (אם האתר לא עולה, תנסו למחרת, לפעמים הוא עובר את המכסה היומית ואז הוא נופל.)
תודה ../images/Emo13.gif נכנסים לאתר ושולחים למייל את התמונות שרוצים, אח"כ אפשר להפגש או לשלוח בדואר, זה ממש פשוט. תודה, ענבל. (אם האתר לא עולה, תנסו למחרת, לפעמים הוא עובר את המכסה היומית ואז הוא נופל.)