מוכרת ספרי פסיכומטרי - למי שמעוניין

psychometric

New member
מוכרת ספרי פסיכומטרי - למי שמעוניין

היי בוקר טוב לכולם,

אז לאחר שסיימתי עם המבחן הזה כמו רבים אחרים, הגיעה גם שעתי להעביר אותם הלאה.
יש ברשותי ספרי פסיכומטרי מ-3 מכונים: יואל גבע, סטודנט ואחד על אחד.

יואל גבע - הספרים כוללים בעיקרון את המתכונת הישנה, שניה לפני שיצאה החדשה. אבל יש בהם את כל הנושאים שצריך מלבד חיבור. הם היו לי לעזר רב באותה רמה של הספרים של המתכונת החדשה ואפילו יותר. כמובן שיש גם נושאים שירדו מהמבחן - כמו נושאים מהפרק המילולי וחשיבה כמותית (הטבלה - שאגב היא ממש מועילה לתרגול לנושא הכמותי.. אני אישית תרגלתי איתה) - אבל הם לא מהווים מסה נכבדת מתוכן הספרים ככה שאין צורך להתייחס אליהם ממש.
בנוסף - אני רכשתי אישית 4 סימולציות חדשות ומעולות של יואל גבע - המתכונת החדשה. אני מוכרת גם אותן למי שמעוניין - הן משומשות פעם אחת אך מחוקות לחלוטין וניתנות לפתירה.
סטודנט - הספרים כוללים את המתכונת החדשה - קורס שעברתי למועד דצמבר 12. יש בהם את כל הנושאים שצריך כולל חיבור + 13 סימולציות של המכון.
אחד על אחד - קורס שעברתי למועד יולי 13 הספרים כוללים את המתכונת החדשה כולל חיבור ו-6 סימולציות של המכון.

הספרים משומשים אבל ברמה טובה ומחוקים כמעט בכולם. מי שרוצה ספר שאינו מחוק - אפשר לסדר את זה שכן יהיה :)
המחיר סביר לחלוטין ותלוי בכמות הספרים שתרצו. מוכנה להתגמש.
הערה אחרונה - בנוגע לספרי אנגלית, אני כנראה לא מוכרת את כולם כרגע.
אגב, אפשרי גם למי שרוצה לקנות ספרים ספציפיים בנושאים מסוימים (כמו השמ"ש, אנלוגיות, רק החלק הכמותי וכדומה...)

זהו פחות או יותר... למי שרוצה עוד פרטים מוזמן ליצור איתי קשר פה/בפרטי.

יום טוב לכולם

למעלה