בוקר בוקר כמה זמן לא הייתי פה אה../images/Emo8.gif
טוב אז לדעתי, זו בעיה קשה אף אמן לא יכול למנוע את המצב, שלהוריד מקזה,לצרוב,וכן הלאה.... אני חושבת שבגדול, כול אחד מחליט לעצמו מה לעשות. ואם אותו בן אדם שגונב מהזמר (שמיבחנתי המעשה הזה זה גנבה) אותו בן אדם לא כול כך מעניין אותו מהזמר, מעניין אותו שיהיה לו את השיר או התקליט הזה. אכשיו, באותו מצב אני אישית לפעמים מורידה שירים(גם אני לא יכולה לשחק אותה טלית שכולה תכלת.)אי אפשר לומר שזה לא נוח וממש פשוט להוריד שירים, (אישית אני ממש משתדלת לא להוריד או לצרוב דיסקים.) עכשיו השאלות שלי הן: מה עושים בנידון? איך מעירים את האכלוסיה, איך אומרים להם שזה ממש פוגע באמנים? איך אומרים להם שהם עבדו קשה על השירים האלה? איך ניגע בהם בכדי שיבינו שהאמנים עבדו ממש קשה והם לא רואים מזה הרבה רווח? אישית אני חושבת שכול אחד צריך לעבוד על עצמו. (ושוב פעם אני לא טלית שכולה תכלת, אבל אני ממש משתדלת להיות, חחח
) לדעתי: לפני שאני רוצה להוריד, לצרוב, וכן הלאה.... אני צריכה לעצור ולחשוב על מה שאני עושה!!! טוב בקיצור אנשים תשתדלו לקנות את הדיסקים של האמנים, ולא רק בגלל שמגיע להם זה הפרנסה שלהם, הם עבדו על זה. יאללה שיהיה יום טוב, סוף שבוע רגוע. ויום יפה היום כדי לנצל אותו......