מוכר את כל האסים של אדידס למונדיאל.

Lordi1

New member
מוכר את כל האסים של אדידס למונדיאל.

שלום לכם. אני עובד בחנות אדידס , סניף ירושלים. ביום חמישי הגיע לי משקל עודף של קלפים , בגלל שבארץ בקושי יש סניפים של אדידס. קיבלתי חבילות בעלות 4 קלפים רגילים + "אס" אחד אותם אני אמור למכור ב-3.5 ש"ח , וקיבלתי את 4 האסים לבד , שכל קלף אני יכול למכור ב-1.5. אז לכל מי שרוצה את האסים של אדידס , שיכתוב פה או ישלח מסר אישי. האסים של אדידס : מיכאל באלאק (25) , חבייר פדרו סביולה (186) , דויד טרזגה (470) וחואן רומן ריקלמה (181). כל חבילה ב-1.5 , יש לי אפשרות לשלוח את זה לביתכם. * המלאי מוגבל. אני לא אמור למכור ביחידים , אבל ההפצה המפגרת עשתה את זה ביחידים , ואני הרווחתי. אז למי שרוצה , יש לי 5 מכל אחד מ4 האסים. למהר !

לירון2009

New member
האסים של אדידס !!אני רוצה!!

למי שזה לא יהיה, אני רוצה בדיחופות את האסים של אדידס ותצור איתי קשר אני חייב אותם!!! ואני אקנה את כל האסים, תודה מראש, לירון

לירון2009

New member
איך לצור קשר?

איך לצור איתך קשר במסר אישי?? טלפון? אי סי קיו? מסנג'ר? תגיד לי ואז נראה....... בקיצור אני רוצה את כל -4 האסים כל אס פעמיים

reuvenpl

New member
אני רוצה את ריקלמה

בבקשה תביא לי אני יביא שקל ו60 אגורות תשלח למחולה ד.נ. יזראעל 10930 תגיד לי את הכתובת שלך או בדרך אחרת אם אתה רוצה

albatross7

New member
אני רוצה לקנות ממך את כל האסים

אם אתה רוצה ליצור קשר אז שלח לי מייל ל[email protected] או שאפשר להתכתב דרך הפורום כאן. אני מוכן לשלם על כל אס 2 ש"ח.

itanar

New member
השגת קלפים

אני חייב! שלח לי 49000 הרב פינטו 8א' קומה 4' דירה 13' משפחת סלמי.

למעלה