מוכר את עצמי בזול

• פותח הנושא h y
  • פורסם בתאריך

h y

New member
מוכר את עצמי בזול

היכן נקודת האיזון בין מה שאני מכניס לכיסו של המעסיק ובין מה שאני מה שהוא מכניס לכיסי?איך לא להרגיש מנוצל? בעיה שאני לא מצליח להיתגבר עליה, אני מתהלך בהרגשה שאני מוכר את עצמי בזול ולכן כמעט כל שנתיים אני מחליף מקום עבודה והגלגל חוזר על עצמו שוב. היום אני נמצא בתחום שבו אני מוצא סיפוק נפשי אך לצערי כללכלית אני מרוויח מעט מאוד אני עוסק במכירות כבר 15 שנה ילא מצליח לפרוץ מבחינה כלכלית, מה עושים???

כל קושי הוא הזדמנות צמיחה

הרגשה קשה עולה, תחושה של משקולת כבדה שצריך כוחות פנימים ואומץ משמעותי כדי ללמוד לראות איפוא היא יושבת, כי הרי שלך היא, אומץ לא קטן צריך כדי לנסות לשנות כי הרי אתה כבר רגיל . . . וההרגל כמה שהוא קשה הוא מוכר וכולנו עבדים של המוכר והידוע. מה עושים אתה שואל ולי יש הרגשה שברור לך שאין כאן מטה של קסם, אין כאן אלא עבודה איטית של התבוננות פנימית כדי להכיר את מקומות החולשה, את הדפוסים, את הרצונות, את הכוחות, את מוכנות לקחת את החיים למקום חדש. מה עשית למען עצמך, למען היכרות רגשית ? מהו הסיפוק הנפשי שמצאת, האם הוא הוביל לקבלה עצמית ? מזה בשבילך למכור ? אני כאן כדי להמשיך את השיחה, אמיר

avivaht

New member
אמיר

האם אפשר להשתתף בשאלות של כותבים אחרים או שאתה מקדיש שרשור לאדם השאלה "מה זה למכור" מאוד משמעותית לגבי

פתחת שרשור

זאת הזמנה לכל אחד להתייחס, להביא את שלו, להקשיב טוב יותר, הכל פתוח יום טוב, אמיר

avivaht

New member
למכור

להציע, לשכנע, להדגים, להסביר, להראות, להציג, להתחבר, לבחון, להתעלם, לשים לב, להקשיב, לראות, למקד, לכוון, לירות...בינגו! הרבה אסוציאציות, מילים, פעולות, צבעים עסקתי במכירות הרבה שנים עד שהיקאתי...(מתנצלת על הדימוי הקשה ) באיזה שהוא שלב הגולם קם על יוצרו ולא יכולתי להשתתף במשחק הזה. זה מה שהמילה למכור העלתה בי אביבה

avivaht

New member
כשאתה מספר על עצמך

אתה מוכר? כשאתה אומר לאדם מולך מי אתה בצורה הכי אמיתית וריגשית שלך מספר את רגשותיך, תחושותיך, זה נקרא למכור את עצמך?

למכור בשקט

אני לא משוכנע שאני מבין מתוך איזה עמדה את שואלת או מציגה את דבריך. האם את רוצה לקבל חיזוק לתחושה שאת לא מוכרת או שאת רוצה להיות בטוחה שזה בסדר לספר על עצמך ? למי את רוצה למכור והאם חשוב לו לדעת מי את ? "למכור" אני חושב קיבל משמעות שלילית בעיקר בעקבות מסעות מכירה ושיטות אגרסיביות שלא באמת התעניינו בלקוחות הם חשבו ואולי רבים עדיין חושבים שהם יכולים להשפיע בעזרת כוח שכנוע, בעזרת פיתוי, בעזרת גימיקים וכו´ אנחנו בעידן בו אנו נדרשים כצרכנים וכמי שמשווק את עצמו להיות רגישים וזהירים. בהצלחה ותהני במכירות

avivaht

New member
כן, הניסוח היה לא טוב

מתנצלת. מה כוונתך "להיות זהירים"? גם אני חושבת שהשיטות אגרסיביות, והתוצאה הכואבת שלהן היא כהות החושים של הצרכן,הבלבול שיש בו מכמות המוצרים והפרסומות, והכי כואב זה האמון שנעלם. העבודה במכירות היא להחזיר את האמון, לפחות אצלי. נעלם האמון במוכר, מסתכלים עליו כמישהו שרוצה את הכסף בכל מחיר, וימכור גם את "סבתא שלו" כדי להוציא את העסקה לפועל, יקבל את האחוזים שלו...וירוץ לאדם הבא..בלי להתיחס לאדם עצמו. האדם במקרה הזה משמש מכשיר להוצאת כסף, כמו כספומט ואחרי שנתן את כספו, הוא לא מעניין יותר...זה נורא חבל לי...אני מנסה אחרת...ויש עם מי לדבר לשמחתי! אביבה

h y

New member
שאלות קשות

למכור- לעזור לאדם להגיע למסקנות הנכונות לגבי צרכיו ובמידה ויש בידי את הצרכים המתאימים לתרגם את המצב הנתון לעיסקה כאשר שני הצדדים מרגישים שהיעסקה לטובתם win-win הכרות ריגשית -בעבר ניסיתי לברר עם עצמי לגבי ריגשותיי אבל גרמתי לעצמי בילבול רב לא הצלחתי להבין או להגדיר נכון לעצמי מה אני מרגיש לדעתי אני צריך עזרה או הכוונה בנושא זה היום אני יותר מתייחס לרגשותיי הריגעיים וזורם איתם קבלה עצמית-האם ישנו קשר בין הסיפוק בעבודה לבין קבלה עצמית?אם ישנו קשר אזי אני חושב שיש מקום לסיפוק נוסף ואולי זה התשלום שאני צריך לקבל עבור עבודתי אין ספק שאם הייתי מקבל תשלום הוגן הייתי מסופק הרבה יותר בעבודתי תודה

מקום של קושי הוא הזדמנות

קבלה עצמית, לדעתי, היא תהליך בו אנו לומדים גם על כוחות וגם על חולשות או קשיים של עצמנו, לומדים ליצור לעצמנו אפשרויות בחירה שמקומות בהם אנו פועלים כיום מתוך דפוסים. ביסוס התהליך מראה לא רק על היכולת לתקן, אלא ובעיקר על היכולת לברוא מציאות חדשה, על היכולת להשפיע כך שנוכל לפתח כיוון חדש, של עבודה, של מימוש עצמי, של יחסים, של כל דבר בו אנו מאמינים ורוצים. אנחנו כאן מתמקדים בתחום העבודה ועל כן החלק השני של התהליך עוסק בבדיקת הנחות המוצא לגבי : כסף, הצלחה, זכות למימוש אישי ועוד, כל הנחות המוצא שמכוונות אותנו בלי שאנו מודעים להן, משפיעות בלי שבחרנו בהן, אנו נדרשים לזהות ולבחור. בדברים שאתה מביא,אני חש, ותבדוק אותי, ישנה הנחת מוצא של הוגנות שנדרשת עיבוד עומק משמעותי. אתה מוזמן לקרוא התייחסויות מהיום לאביבה ולאיילה, הן נוגעות בדברים שלך. יום טוב אמיר

שלח לי מסר

שלח לי מסר אם אתה מעוניין לבחון כיצד גם אתה יכול לשנות כיוון למה שאני עושה כיום לאחר למעלה מ-20 שנות עבודות שונות במכירות איציק לביא

למעלה