מוכר כסף בפולטילט

darkAI

New member
מוכר כסף בפולטילט

נגמרה לי תקופת הניסיון של poker tracker ומראש החלטתי שאם אני קונה את התוכנה, זה יהיה רק מתוך הרווח שאעשה בפולטילט. אז אני מוכר משהו באיזור ה100$ בפול טילט. בהחלט מוכן לקבל תשלום בPayPal.

b.o.b

New member
שווה לך לבדוק אפשרות

עם שרות הלקוחות של התוכנה - לגבי קניה מכסף בחשבון של פול טילט. מרבית התוכנות\האתרים (כמו למשל פוקר-סאבי) מקימות יוזרים בפולטילט\פוקרסט שאנשים יוכלו פשוט לבצע העברה פשוטה ללא שימוש בכרטיסי אשראי וכו'. הופתעתי לגלות כמה הדבר נפוץ.

darkAI

New member
תודה על הטיפ

אני אבדוק את זה. כבר שלחתי אימייל לPT. נראה איך יילך

darkAI

New member
עדכון:

Hi - The poker sites don't allow us to use their transfer systems for payment. You could have a friend make the purchase and transfer the registration code to you (he must not use the code before transferring it into your name - see "I Need to Transfer a PT3 Code to Another Person" here: https://www.pokertracker.com/support/?cat_id=37) Or if you are not in the United States we also have these free PokerTracker3 offers (listed in no particular order): Titan Poker (iPoker) Mansion Poker (iPoker) Poker Ocean (iPoker) NoiQPoker (Entraction) RedKings Poker (OnGame) Mike the other mike [PokerTracker Support]​

b.o.b

New member
הבנתי - חבל

בכל מקרה, ניסית פעם את הholdem indicator? לא ניסיתי כי אני משחק בעיקר טורנירים אבל אני יודע שהם כן מבצעים העברה כזאת. בכל מקרה, מקווה שתמצא קונה - אני מניח שלא תהיה בעיה למצוא.

pokerface1969

New member
"מכירת" כסף בפולטילט

מישהו יכול להסביר למה מוכרים כסף בפולטילט ובאתרים אחרים ? אי אפשר פשוט לבצע קאש אאוט ? זה עניין של עמלה או חוקים ? אגב , אני משחק שם רק את הפרירולים 180 ו 360. הכי קרוב שהגעתי זה מקום 2. תודה מר'

darkAI

New member
לא יודע לגבי אנשים אחרים,

אבל בשבילי זה נראה יותר מהר ופשוט ככה. מישהו עונה, מחליף איתו פרטים, מאשר שהכול תקין, אז אחד מעביר לשני ותוך כמה דקות הכול יסתיים. מצד שני, לשלוח צ'ק, העברה בנקאית וכו' זה קצת יותר זמן ובירוקרטיה.

Kgt1

New member
נצל"ש זכייה בטורניר

זכיתי הרגע בטורניר שוט אאוט הדס אפ קטן, 5+0.5 דולר באי אין, ובדרך קיבלתי הוכחות עד כמה הדס אפ זה לא פוקר חחח

shaywh

New member
למה לא פוקר?

לפני יומיים צפיתי קצת באיסטגייט משחק סדרה של הדס אפ מול מישהו בסטארס. בי אין סולידי כזה, 5K+rake... ומה שהוא עשה שם היה מאוד פוקר, משחק סופר מרשים.

talhorm

New member
כי בHEADS UP גם שון שיקי מנצח את נגראנו ../images/Emo3.gif

וכמה ששיקי הוא PRO לדעתי ההבדלי רמות בניהם... ענקים וזה בתחרות ארצית ככה שזה לא פרק של PAD שנגראנו מזלזל

eilat11

New member
מישהו יודע הם שארק סקופ מקבלים

כסף למשתמש בפולטילט?

למעלה