מוכר כרטיס לבלונד רדהד בדיעבד

קזאר

New member
מוכר כרטיס לבלונד רדהד בדיעבד

מי היה בהופעה? ואיזו? ואיך היה?

וול

אז בסוף השגתי כרטיס לבארבי, בפוקס כזה. ונכון היה צפוף, ומחניק. והיה פלייבק בחלק מהשירים ולא, הם לא להקת הופעות ואין להם נוכחות מיוחדת על הבמה והם לא נותנים הופעות מרהיבות שמעיפות לך את התחת, ונכון, ההופעה הייתה קצרה מדי עם יותר מדי שירים מהאלבום החדש והמאכזב מדי ואף היה שיר חדש לחלוטין (נדמה לי). בכל זאת נהניתי. מעט להקות מחו"ל מגיעות לארץ, ובטח שבטח להקות שאהובות עלי. ברור שלא הכול יכול להיות מושלם, והיה אפילו הרבה מתחת למושלם, אבל אני התרגשתי בהופעה. ונהניתי יותר ממה שציפיתי.

Bordeaux Tale

New member
הייתי, בבארבי.

אני גם מאוכזבת מהמחסור של השירים הישנים, אבל אמרו לי שככה זה הולך להיות, אז בסדר. חוץ מזה היה ממש כיף. לראשונה מכל ההופעות-מחו"ל-בבארבי שאני הולכת אליהן הקדמתי ולא נתקעתי במאחורה כשאני ממש מתאמצת לראות (הייתי מקדימה כשאני ממש מתאמצת לראות), אז גם גערתי בעצמי שלא לקחתי את המצלמה שלי בתירוץ שהיא כבדה מדי. ומה הסיפור עם הפלייבק? לא מובן. איך היה בהאנגר?

MayaTheBee

New member
נינט ויהודה היו

זה פחות או יותר הדבר הכי מלהיב שהיה שם. סתם, היה נחמד.

אני דווקא נהניתי

הייתי בבארבי, והרגשתי התמסרות נדירה של הלהקה למוזיקה שלה. דווקא לי אישית לא הפריע כל כך שהם לא יצרו קשר מיוחד עם הקהל זה חלק מהמיסטיות של הלהקה וזה דווקא כן החזיר אותי לימים היותר ישנים והיפים שלהם... מה שכן באמת חבל שמבחינת הפליליסט עצמו הדגש היה על "23". הופעה טובה אפילו טובה מאוד.

קזאר

New member
גם אביב גפן ועידן אלתרמן היו

וכמוני כמוהם - עזבנו בסוף ההדרן הראשון. אבל נשארנו מספיק בשביל לשמוע אותה אומרת "מקצטיחארים שלחק להנו קהרווה זמן להחגיה". יודעים מה? גם אני מקטיחאר. מקצטיחאר שלא הגעתם בתקופה שלפני הדיסק החדש, ככה לא היינו צריכים לשמוע הופעה שהיא 70% ממנו. מקצטיחאר שלא הגעתם מתי שעוד ניגנתם, ולא רק הופעתם. ממש מקצטיחאר. מה שמעצבן זה ששוקי וויס והבארבי לא מקצטיחארים או מתביישים לגבי המחירים המוגזמים שלהם. וזה בלי להרחיב יותר מדי על כל פרשיית פורטיסחהקולאהגיעלהופעה. בכמה מילים: אם המופע חימום שלכם מבטל - לא הגיוני לעדכן על זה? הודעה לעיתונות? אולי משהו בעמוד הבית שלכם? להוריד את המודעות שמפרסמות על מופע שלו. לא אמרתי כלום על טלפונים לכל המזמינים. ואם לא זה - אולי למצוא מופע חימום אחר? לא ביקשתי סחרוף, אפילו קטמין (סתם, סתם) היה מתאים. מצידי אני הייתי בא להופיע חימום. אז לא מצאתם? תורידו מחירים. 220 שקלים למה? שלושה נגנים ומישהו שלוחץ על הפליי(בק)? אם משהו ממה שאני אומר פה הוא לא נכון (לגבי פרשיית בארבי-פורטיס) אנא תקנו אותי. כועס ובצדק, קזאר.

silver jew

New member
אז הלכת בסוף?

אני העדפתי ללמוד למבחן ב"ביסוס ויסודות". ממש אין לי כוח אליהם בשנה האחרונה, בעצם עוד קודם...

קזאר

New member
לא לא

כנראה התנסחתי בצורה מטעה - הייתי ואף שילמתי. אמנם בהאנגר, אבל הייתי.

silver jew

New member
ואף שילמת?

לא נורא, לא נראה שיש הרבה דברים אחרים לחסוך אליהם בזמן הקרוב...

למעלה