מוכר להקת תרנגולים יפיפיים

דורי44

New member
מוכר להקת תרנגולים יפיפיים

בלאדי בצבעים שונים. מי שחשב/ה שהתרנגולים של מגדל העופות יפים ישנה לגמרי את דעתו כשיראה את שלי (עם כל הכבוד). 50 ש"ח לאחד 35 אם לוקחים את כולם (6). אני ממושב ליד טבעון. דברו איתי במסרים.

בהצלחה

המלצה קטנה........פרסם ביד 2 גם כן בכול מקרה בהצלחה במכירה את שלי אני מכרתי ונשארו רק הזכרים אגב הראיתי רק קצה מהמזלג כמו שאומרים היו לי עוד זכרים מהממים אם אתה טוען שיש לך יפים יותר נשמח לראות תמונות כדי לראות בכול מקרה מה גילם?

סתם מחיר מוגזם

גם לי יש יפהפיות בצבעים מיוחדים אבל לא שילמתי יותר מ30 שזה מחיר הגיוני לבלאדי אלו תרנגולות יפות אבל מקומיות לכן מחירן צריך להיות עממי בגלל נפוצותן בכל מקרה בהצלחה במכירה.

דורי44

New member
שלום חברים, אני אצלם את החבר'ה

בסופשבוע ואשתדל להעלות תמונות בתחילת השבוע. חלקם הואכלו מכף ידי מקטנות ולכן גם אפשר להחזיקם וללטפם כמו חתול. האם אתם יכולים ללהחזיק וללטף את שלכם, כשהם מגיעים למצב הזה מרצונם בלי לרדוף? אגב, אני בכלל לא חושב שזה מחיר מוגזם מכיוון שהם מטופחים ומטופלים כמו שאר בעלי החיים הרבים אצלנו. אתה בטח יודע שאם תלך לקנות את אותו רכב למשל, במקרה שלנו תרנגולות בלאדי, תשלם מחירים שונים לפי מצב הרכב. האמת שאני מאוד מתקשה להיפרד מהם, אבל הקריאות שלהם בבוקר משגעות אותי. ולכן בהחלט אפחית מהמחיר במידה ואווכח מעבר לכל ספק, שיהיו להם חיים טובים לפחות כפי שהיו עד עתה. בכל מקרה זה יהיה תנאי עיקרי במכירה. אופציה נוספת תהיה להרחיק את הלול מהבית, ואז הם לא יקראו לי "באוזן" בבוקר - אם כי שאר המשפחה והשכנים לא שומעים כלום.

מחיר ושאר החברים

לצערנו תרנגלות האכלת יד זה לא כזה שוס ולכן גם המחירים לא כאלו שנוכל לחלוב עליהם כי הן לא תוכים שעליהם אפשר להרוויח יפה אצלי יש 2 תרנגלות שתכלס אפשר להחזיק ביד וללטף בלי לרדוף אחרות אפשר לרדוף טיפה ולהחזיק ביד פתוחה וללטף והן לא יברחו אם היינו משקיעים או מגדלים מביצה אז בטוח הן היו עוד יותר ידידותיות תרנגולות באופן טבעי נאמנות לבעלים מה שאני אומר שאף אחד לא יקנה ממך תרנגולת ביותר כסף כי היא "האכלת יד" צר לי.

דורי44

New member
אתה בכלל לא בכיוון

אין קשר בין המחיר להחזקה ביד. המחיר הוא כזה בגלל שהתרנגולים גדלו וטופחו באהבה מגיל שבועיים ונהיו יפים כמו בסרטים. אז אל תבוא , אתה שהתחלת לגדל תרנגולות לפני יומיים, וכבר נהיית מבין גדול במחירים. מה אתה רוצה תרנגול יפיפה ובריא במחיר של עוף בסופרמרקט? אני לא בא להרוויח עליהם ועלו לי כבר הרבה יותר אם תדע לעשות חשבון פשוט. אבל בשבילי זה פונקציה לרצינות של הקונה שייתן להם חיים טובים. מתאים לך לקנות תרנגול מרוט וחולה ב-15 ש"ח פחות כדי לחסוך לבזוקה? בבקשה. אבל בוא תגדל תרנגולות קצת יותר מיומיים ואח"כ תתחיל לצאת בהצהרות.

חחח הצחקתה אותי אבל ברצינות

עוף בלדי לא אמור לעלות יותר מ 40 ש"ח וזה כבר מחיר בשמייים!!!!!!! תבינו כבר עוף גזעי שעולה 400 ש"ח לזוג הוא זה עוף מטופח ושווה את ההשקעה אבל לא בלדי שיש כמוהו כמו זבל בארץ הזאת - סליחה שאני משתמש בבטויים אלה!! אני אישית מכיר מגדל מצוין - אחד המגדלים הכי טובים בארצנו הזיעירה ויש לו להקת בלדי קטנה הוא מרוב שיש לו גזעים כול כך יקרים וזולים הוא מכר בלדי במחיר של 15 ש"ח לאחת ! לזכר ולנקבה גם כן מורגלים לבני אדם אבל כשאתה מבין שהגזע הזה נפוץ ואין לזה רווח כי הוא אוכל בול כמו עוף שעולה 200 ש"ח אז אתה מגדל רק לביצים וזה גם כן לא משתלם ולא מכסה כלום כך שאני אישית הזכרים במיוחד הזכר השקט מורגלים לאכילה מיד! מספיק שאני נכנס ללול הוא בא לקראתי ומנקר לי קצת את הרגל מבקש כאילו אוכל וכשאני לפעמים מוציא לחמניה הוא קופץ באוויר לוקח ביס וזה מדהים לפי דעתי בקרוב כשמזג האוויר ישתפר אני אצלם לכם אותו באמצע האכלה

דורי44

New member
אם תביא לי מטילה דוגרת שנראית יפה

אני נותן לך 60 ש"ח. כנ"ל לך מר אלרונד. בלדי - ב-15 ש"ח - גיב מי א-ברייק, אני קונה 100 חתיכות. עכשיו בואו נראה מה אתם מסוגלים להביא ובאיזה מחיר!

תגיד אתה קורא מה שכותבים לך?

איפה ראית שמישהו מוכר ב15 שח??? בין 20 עד 30 ש"ח לבלאדי יפות וחטובות ומטילות אף אחד לא יתן לא לי ולא לך יותר מהמחירים האלו אם אתה חדש פה אז תגלול בפורום ותסתכל על התמונות שאני ומגדל העופות העלינו לפורום, אתה בנתיים רק אמרת שיש לך תרנגולות יפות כאילו ששלך הכי יפות ותגיב בפרטי ששלחתי לך (אגב רואים בהחלט ש85 זה 15 אצלך בגיל....)

דורי44

New member
קרא 2 הודעות מעליך ואחת מתחתי

ותוכל להבין שיש מכירה גם ב-15 ש"ח - יש מבין? השאלה מה אתה קונה במחיר הזה. אתה יכול ליפול על מציאות מוצלחות וזולות כמו בכל דבר, השאלה מה הסיכויים ליפול על משהו כזה. ושוב אני מנסה להבין מדבריך כמה עולה בלאדי יפה חטובה דוגרת ומטילה - כי אני מוכן לתת 60 ש"ח על כזאת, וזה מעל ומעבר להערכות שלך ושל מגדל העופות ועדיין אתם לא יכולים לארגן לי במחיר כזה. אז מה אתה מקשקש ש-50 ש"ח זה מחיר מטורף לבלאדי מוצלח/ת. ראיתי את התמונות שלך ולא התלהבתי.

אתה רציני?

אם תקנה בלדי ב 60 ש"ח זו היא הוכחה שאתה פראיר אם אתה רוצה אני מוכן לארגן לך ב 60 ש"ח איזה כמות שאתה רוצה!

תפסיק תפסיק

זה לא מכבד אותך הדיבור הזה שוב אתה מזלזל בבי ובאחרים בפורום אתה בן 15 ורושם 85 (עוד משהו שמוריד את הערך שלך) אתה מזלזל בתרנגולות שלי ושל מגדל אבל תמונות משלך לא ראינו אז נכון לעכשיו לי יש תרנגולות מוכחות שהן קיימות ויפות ולך יש גורניש שרוב הסיכוי שאתה סתם טרול אלא אם כן תביא תמונות הוכחה... עד אז אין לך זכות לדבר סרה על אף אחד פה ואף תרנגולת שלו (אפילו תרנגולת שעלתה 15 ש"ח...)

למה שיביא לך?

למה שיביא לך במחיר שכזה? מה אתה חבר שלו? לא פשוט מאוד אנחנו בפינת חי מכרנו תרנגולת בלדי צעירה לפני הטלה בזמנו במחיר של 15 ש"ח כמויות ענקיות כרגע אין

למעלה