מוכר לכם ?! או יותר נכון לצבוע אחד

מוכר לכם ?! או יותר נכון לצבוע אחד

זוהי כתבתה בפורסמה בעיתון מפלגת שינוי.. בגיליון האחרון? אתה נזכרתה במשהו? ממני בשמחה! אסף.ב חבר גאה בנוער מפלגת "שינוי"! חייבים שינוי במדינה!

תומרס1

New member
שינוי???

מהי בדיוק שינוי??? לפני שלוש שנים הכל היה אחרת, אז כולם חשבו ש"שינוי" באמת תביא שינוי אבל היום הכל מתפוצץ לכולם בפרצוף... מפלגה שבעצם ייצגה את מעמד הביניים וטומי לפיד אז הביא בשורה אחרת.... "אחרת"... מי שראו בעצמם מעמד הביניים בחרו במפלגת שינוי, כי חשבו שיוכלו לגשר בעזרתה של שינוי על הפער. העיקר שנסלק מהשטח את הדתיים, שבגללם אין לנו כסף. ימיה של שינוי מאחוריה, כולם מבינים שטומי המהולל העביר כסף לדתיים על חשבון כולנו... ואל תשכחו את היוזמה החוקתית להכנסת אמהות גרושות לכלא שיזמו ח"כ זנדברג, רשף חן וחמי דורון.וזה רק על קצה המזלג... ובעצם מה זו מפלגת שינוי אם לא מפלגה שמושתת על שנאה לחרדים, שנאה לדתיים, מפלגה גזענית שנתנה יד ארוכה לריסוק מעמד הביניים שהם-הם נתנו לה את כל כוחה כי חשבו שיהיה שינוי... ימיה של שינוי חלפו עברו, ימיה של שינוי הרחק מאחור...

אתה כותב "טומי לפיד העביר כסף

לשתיים על חשבוננו".. ואחרי זה אתה מכנה את שינוי מפלגת שנאה, גזענית. זה ששינוי מפלגת שנאה זו עובדה. אבל כנראה שגם אתה כזה.

תומרס1

New member
חמוד אני ממש לא שונא חרדים

יש לי הרבה חברים חרדים זה בסדר והיה לי כבר דיון רציני פה עם תומך שינוי... מה שאמרתי זה שלפיד הבטיח לא לתת לדתיים אלא למעמד הביניים והוא לא עשה את זה... אפילו להפך... אני ממש לא גזען אני פשוט ציינתי עובדה.. זה הכל..

עובדה מעניינת..

הוא לא חילק גם לדתיים קצת?... איפה הכסף שהוא חילק.. חחחח בדיחה ממש גרועה. אתה יודע איפה הכסף הזה? זה הלך לשחד את המשטרה. שלא יחקרו יותר מידי לאיפה השאר הולך.. תיסבוך!..

למעלה