מוכר למישהו?

מוכר למישהו?

תומר בן שנה ו-9 לא ישן כבר 3 לילות . מתעורר בבכי , נזרק מצד לצד במיטה ונאנק. לעומת זאת ביום -כאילו כלום .מצב רוח טוב ,אוכל סביר ולא מתלונן(רק קצת עייף -טוב ככה זה כשלא ישנים).הרופא לא מזהה מה זה יכול להיות .יש למישהו מושג

לילה טוב לתומר

שלום ענת קשה לאבחן את הבעיה של תומר מכל כך מעט פרטים . יותר פרטים בהחלט יוכלו לסייע. בינתיים עסי לו את כפות הרגלים ובשלב שני את הצוואר זה בטח לא יזיק ,,ואולי אפילו יועיל ושיהיה לך לילה שקט נעים וחמים :) תומר הר חורב - מטפל בשיאצו

שינה בלילה

ענת היי מגוון הסיבות יול להיות רב כדאי לשלול קודם שאוכל שהוא אוכל בלילה קשה לו לעיכול, וכי לא קר לו או חם לו יותר מדי ( וגם שהלחות בחדר מספיקה ). יכול להיות שזה חלומות רעים על משהו שעובר עליו . הייתי ממליצה מס´ דברים ששוה לנסות 1. עם ההתעוררות בלילה לטפטף לו מס´ טיפות של רסקיו רמדי לפעמים כשזה רק חלום רע זה עוזר. 2.ניתן לעשות לתומר מאסז´ של לפני השינה - יעם התמקדות באזורים שכבר כתב לך תומר הר חורב, בשמנים ניתן לערבב טיפה של לוונדר , מנדרינה אדומה, וניצת התפוז ( NEROLI). כמו כן ניתן לשים את השמנים במנורה או באמבטיה. אם זה לא עוזר הייתי ממליצה לגשת למטפל בפרחי באך- תמציות אלו עושות פלאים בילדים בפרט. אשמח אם תעדכני אותנו יעל

עילי

New member
הצעה נוספת ל-../images/Emo1.gif

עיסוי מרגיע של חמש דקות עד עשר דקות לפני השינה, משכיבים את הילד על הגב ומעסים את החזה בתנועות של פתיחה מהמרכז החוצה (למרוח את הידיים במעט שמן) בשלב הבא משכיבים את הילד על הצד ומעסים מותן אחד ואחר כך מותן שני עם שתי הידיים בתנועות פתיחה , והכי מוצלח להרגע ולהרדמה הוא בראש, בין השערות, מעשים ליד את הראש בתנועות חפיפה עדינות מאוד, ומקווה בשבילך שתוך כמה דקות הוא ירדם, פעם עשו לי טיפול ובשביל הפינוק עיסו לי את הראש והיה למטפל מאוד קשה להעיר אותי ולשלוח אותי חזרה הביתה.

odeia

New member
ענת, עוד הצעה שאני נותנת אותה

מנסיון אישי. לפעמים חוסר שינה בלילה אצל הילדים נובעת מקשיי נשימה. שימי לו באף טיפות אף של תינוקות - מי מלח, נקרא גם טיפוטף או כאלו שמות. אם המצב ממשיך ו/או מחמיר שווה בדיקה מעמיקה של רופא שמומחה בנשימה אצל תינוקות.

עילי

New member
מי מלח

מי מלח נועד למצב שיש אף סתום בלבד כאשר האף לא סתום המי מלח מגיע להם לחיח וזה פשוט מגעיל תנסי על עצמך פעם, קשיי נשימה זה לא תמיד אף סתום יש אפשרות של שמן אקליפטוס בתוך מבער בחדר הילד, למצב של קשי נשימה או יש תערבות של שמנים למכשיר אדים לנשימה קלה של חברת אלטמן ממש מומלץ

odeia

New member
לפעמים החסימה היא במערכת הנשימה

העליונה ולאו דווקא באף, אבל הטיפות אף האלו עוזרות בכל מקרה, וזה מנסיון אני כותבת וזה גם מה שנאמר לי ע"י רופאים מומחים ומטפלים אלטרנטיביים כאחד.

אם ירשה לי להוסיף....

יש לי שאלה ראית פעם כלב שסתם נובח בשביל הכיף בלי סיבה ?!?!? אני לא ראיתי אותו דבר תינוק לא סתם בוכה אולי חסר לו משהו כמו יחס וכו אין לי מושג אבל צריך לבדוק את הכל אולי הוא רעב דווקא בשעות הללו ?!?! צריך לראות את הכל מצהצד ושיהיה לך יום קסום

למעלה