מוכר מדינות

werds

New member
מוכר מדינות ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif

הראשונה כוח 320 מליארד עם 16 אלף אדמה ( מספר ותיק ) השנייה כוח 12 מליארד עם 51 רמות ריגול (לא מסומנת לא כלום , אף אחד לא יודעכ שיש לה ריגול ) אני רוצה - מדינות במצ1 או מצ2 ( עדיף 1 ) או תומך שנתי ליצירת קשר [email protected]

berko2

New member
חחחחח תומך שנתי על מדינה בכוח 320 מיליארד?

חחחח תומך חודשי אני לא הייתי מביא לך

werds

New member
על שתיהם ביחד

אני לא מבין כלכך בעיניינים פה

berko2

New member
תראה אף אחד לא יקנה מדינה מתחת לכוח 500-700

בתומך שנתי... 250 כוח זה תומך חודשי/עולמיות לחודש. וכמו שאתה רואה בשירשורי המרגלים פה צריך לפחות רמה 70 בריגול כדי להכניס מורדים לעשירייה.

Sabat0

New member
דוקא כח זה מה שמפריע לך?

כח זה חפיף, אפשר לייצר אותו בקלות ואפשר להפטר ממנו בקלות. דוקא הייתי חושב שכמות אדמה/טכנולוגיות שונות (טה"א, מטוסים, עיר, נגד ריגול, מוקשים וכו') זה מה שבעיקר ישנה. אני יכול בשלושה ימים לייצר לך 250 מליארד כח, אבל בכוונה נשאר למטה כדי לא להכנס לגוב האריות (האלפיה). אז אתה אומר לי שאם ארים ככה מדינות (סתם בשליחת כסף ובזבוז תורים), אני ארויח לעצמי תומכים? וואלה, בכיף.

GM Alon

New member
רעיון טוב

פתח מדינה ותעלה אותה לכוח טרליון ואז תמכור אותה לאיזה פראייר XD

werds

New member
סבבה שלא יקנו

המדינה הזאת יכולה בכיף לעלות ל600 מליארד

berko2

New member
סבבה תוך כמה ימים אני יכול להביא לך!

אני כוח 720 250מיליארד כוח זה לא הרבה בשבילי

berko2

New member
2 מיליארד כל פעם

הוא הגביל את כמות הכוח לכל משלוח לא כמה משלוחים
צריך 250 תורים כדי לשלוח לך את זה אז תקבל את זה משהו כמו 80 מיליארד בכל פעם

thesharkman

New member
צריך פחות האמת

זה 250 מיליארד אתה צריך 125 תורים כאשר כל פעם זה 2 מיליארד אתה בטוח אבל שזה לא תלוי בכמות תעשייה?

abunadav1995

New member
מוב לחסום../images/Emo128.gif

250 מיליארד זה 125 משלוחים שזה 375 תורים. הוא יכול להחזיק מלא פנוי או להחזיק 20 כשהוא מרוויח 670 לתור בערך אתה צריך 2.5 מיליארד תעשייה כדי שהוא ישלח לך את זה ביום אחד

thesharkman

New member
את התעשייה אני יודע שצריך הרבה....

בגלל זה לא הייתי סגור על העניין אתה בטוח אבל שערן לא שינה את החוק הזה? כי אתה יודע הוא לפעמים משנה את החוקים בלי להודיע לנו זה כמו מן שיגרה שכזאת אצלו

למעלה