מוכר מחשבים חדשים לחרשים בזול.

efi2000

New member
מוכר מחשבים חדשים לחרשים בזול.

שלום שמי אפי, מליקויי שמיעה. אני טכנאי מחשבים פרטי, מוכר מחשבים חדשים עם מסכים מחירים זולים, עם אחריות מלאה. אני מתקן מחשבים, תוכנות, פותר תקלות מיידי,ומתקין רשתות ביתיות (רק WINDOWS). שירות בבית הלקוח. כל המעוניין שיפנה אליי למסנג'ר: [email protected]. אימייל (דואר אלקטרוני): [email protected]. SMS:056-614861. IQC:85330022.

0ne Man

New member
אפי שלום

פירסמת מודעה זהה לחלוטין רק לפני יומיים. אבקשך לא לפרסם אותה מודעה שוב ושוב. זה מיותר לחלוטין. במידה ותמשיך לפרסם את המודעה, אאלץ למחוק אותה. שבת שלום

קרוספוסט יום הסטודנט

מה רצית להגיד בדיוק מדוע כולם צריכים לדעת ששלחת לו "מסר"? זה אאוטינג או לא? לעומת כרטיס אישי בתפוז הפתוח לעיני כולם - שאותו מחקת.

0ne Man

New member
הודעה לאפי!

אם ברצונך לפרסם את העסק שלך, תוכל לפרסם את העסק שלך בלוחות, תחת קטיגוריה בקוש עבודה או עסקים של לק"ש. בהצלחה!

כיסוף

New member
נתחיל מזה

שאתה כותב שאתה מוכר מחשבים חדשים בזול כבר אומר שומר נפשו ירחק" היום יש ימבה של מבצעים למחשבים עם חברות ידועות בחנויות עם עוסק מורשה. ואם יש בעיות או תלונות יש למי לפנות ובמקרה הכי גרוע ניתן לפנות ל"הגנת הצרכן" אתה מבטיח אחריות והכל מי מבטיח שעוד שנה שנתיים לא תעסוק במקצוע ואז? מה? האם אתה נותן מפרט טכני מה מכיל המחשב? או בונה אותו לבד? זה שאתה מתקן מחשבים או מציל מחשבים בפירמוט O.K אבל לקנות מחשבים או מסכים? ממש לא היית ממהרת לקנות מחשב אצל טכנאי. אלא רק במקום מוכר שנותן לפחות שלוש שנות אחריות ותמיכה לאנשים שצריכים הסברים על מחשב חדש וכו'.

אופס

לפני שנתיים קניתי מחשב ממהנדס רשתות שעובד עד היום. לפני חודשיים התקלקל המאוורר של ספק הכוח. קניתי מאוורר חדש והרכבתי אותו במקום המאוורר המקולקל (דורש הלחמות. אל תנסו לבד בבית). בכל מקרה, בחנויות אין אחריות על מאווררים.

milford

New member
מעניין

במחשב הקודם שלי המאוורר הלך והחליפו לי אותו בחנות כי זה היה במסגרת האחריות.... ואגב, החנות כיום לא מוכרת מחשבים אבל עצם העובדה שהם תיקנו את זה וגם היה כתוב בהסכם שזה כלול

efi2000

New member
מבצע מחשב לחרשים!

מבצע מחשב AMD ATHALON XP 2400 לוח אם Gigabyte 7VAXP Ultra Supports DDR 400 + Lan + Sound מעבד AMD ATHALON XP 2400 זיכרון מהיר Micron 256/333 כרטיס מסך GeForce 5 FX5200 DVI AGP 8X דיסק קשיח W.D 80 GB + 8 MB Buffer כונן CD-ROM SONY 52X כונן דיסקטים TEAC 1.44 מארז Midi + 2 USB לבן מודם פקס Creative 56K זוג רמקולים 300WATT מקלדת Microsoft עכבר אופטי Logitech מחיר:3190 ש"ח מסך "17 LG F700B 0.25 רק 915 ש"ח המחיר כולל מע"מ והרכבה ובמזומן! גמר חתימה טובה

למעלה