מוכר משקפי CARRERA Safari\R

Amit Enchanted

New member
מוכר משקפי CARRERA Safari\R ../images/Emo98.gif

מותג-על ותיק שיוצר משקפי ספורט (היום זה כבר רטרו-ספורט) - התחיל למכור בארץ דרך אירוקה לפני קצת פחות משנה. (רואים אותם הרבה על גוון סטפאני, פריס הילטון, קניה ווסט, אשר) יש לי את המשקפיים האלה, מאירוקה מן הסתם, לא הרבה זמן ובקושי השתמשתי בהם. חדשים לגמרי, ללא שום שריטה או פגם, עם קופסה קשיחה ומקורית של המותג ומטלית של אירוקה. נמכרים באירוקה ב-893 ש"ח - מוכר ב-500 (או למרבה במחיר) אין לי בעיה לצלם תמונה כדי להוכיח את המקוריות והכל. לעוד פרטים - שלחו לי מסר

eboy10

New member
כמו שלי../images/Emo99.gif

רק שלי הן עלו 350 ש"ח ונראה לי שזה היה המחיר הרגיל (זאת אומרת לא היה מבצע או משהו). וכן, אמיתיות.

Amit Enchanted

New member
יש להם כמה דגמים

מחירי ההשקה היו נמוכים יותר, הדגם הספציפי עלה 500 אני חושב עכשיו הם דפקו מחירים :)

eboy10

New member
מן הסתם אני מדבר על הדגם הספציפי.

לא ידוע לי על שום מחיר מיוחד בזמן הקניה ואני מכיר עוד מישהו שקנה את אותו הדגם באותו המחיר (שלי, 350 ש"ח).

Amit Enchanted

New member
גם זה נחמד :)

אבל כשזה מגיע למשקפיים ומשקפי שמש אני תמיד תמיד אעדיף מותג כמו קררה, רייבאן וכו'.

../images/Emo207.gif מוכרת משקפי ריי-באן מקוריות.

מדובר בדגם הקלאסי ביותר, מסגרת זהב ועדשות כהות(גוון ירקרק בשמש). נקנו לי בלי שמדדתי בחו"ל וכשהגיעו אליי התגלו כענקיים. אני חושבת שפה,בפורום גברים,יהיה אולי יותר ביקוש אליהם כיוון שכמות הבנות שמידת המשקפיים שבידיי תהיה טובה עליהן היא לא גדולה. למי שמבין במידות של ריי-באן,המידה היא 62/14. חשוב לציין שלא נעשה במשקפיים שימוש בכלל,הם חדשים לגמרי ונמכרים עם הקופסא והבד לנקות אותם(מקוריים גם הם) לפרטים, מסר.

למעלה