מוכר שמוכן לשלוח לקפריסין אבל לא לפה

rexcor

New member
מוכר שמוכן לשלוח לקפריסין אבל לא לפה

זה מקרה מוזר שאיני בטוח אם הוא תמים. מוכר מפורטוגל מציע הכי זול ושולח חינם לאירופה כולל קפריסין אבל טוען שלישראל ברר וזה 30 אירו אחרי הנחה. כמה ימים לפני קניתי באמזון ארנק מפורטוגל ועלה לי 5 דולר משלוח ואפילו מספר מעקב. כשהבהרתי לו דברים אלה ואמרתי שאני מוכן למקסימום. 10 יורו משלוח הפסיק לענות לשני מכתבים שלי. נראה לי שהוא אולי מחרים את הארץ אבל מטעמים מובנים לא מודה אחרת מה שונה קפריסין השכנה מישראל. למישהו יש נסיון עם זה ויכול לאמר אם ניתן או רצוי להתלונן? נראה אבוד אבל זה מתסכל כי הפער של המחיר משמעותי

cool456

New member
קפריסין שייכת לאיחוד האירופאי, לא?

אז אולי יש לשירותי הדואר שם תעריפים מוזלים למדינות אשר באיחוד.
ישראל, אפילו שאולי לא כל כך רחוקה מקפריסין, אינה באיחוד, ולכן כנראה המחירים גבוהים יותר.
יכול להיות שלמדינות מחוץ לאיחוד, הוא מעדיף לשלוח בשירות כמו DHL, UPS,
כי אולי יש לו ניסיון לא טוב בשליחה מחוץ למדינות האיחוד.
המוכר הזה הוא מאיביי? אם כן, אז אולי הוא משתמש בשירות Global shipping
של איביי, אשר ידוע שמייקר את המשלוח לארץ.

אם הארנק שהזמנת מאמזון נשלח ישירות ממחסני אמזון באירופה,
אז ברור שלהם יש תעריפים יותר זולים מכיוון שהם שולחים כמויות.

לדעתי זה לא נהוג להתחיל להתמקח בפלטפורמות האלה, בעיקר לגבי מחירי משלוח.
לפעמים יש באיביי ליסטים שבהם יש אופציה שנקראת "Make Offer" , ושם אפשר
להציע מחיר למוכר עבור מוצר (לא עבור משלוח). במקרה כזה יש התמקחות לגבי מחיר המוצר.
לדעתי, המוכר לא עונה לך יותר כי אתה מנסה להתמקח איתו על מחיר המשלוח.
שאלת כמה עולה משלוח, ענה לך. מתאים תזמין, לא מתאים, תחפש מוכר אחר.

rexcor

New member
הבהרות

הוא שולח חינם באירופה גם לכאלה שלא באיחוד .שנית,הארנק לא נשלח מאמזון אלא ממחסני היצרנית בפורטוגל,אז איך פערי המחיר האלו לא הצלחתי להבין ממנו.
שלישית הוא ענההיום שאינו יכול פחות מ30 אירו ולמעשה עשה הנחה כי זה 50 אירו במקור[קודם אמר 40].למרות שהסברתי לו את המקרה באמזון,שאלתי אותו היום שוב איך לקפריסין הוא שולח חינם וזו שאלה אחרונה בהחלט גם אם לא יענה.חשוב להבין אבל זה מתיש וצריך שניים לטנגו...

liranmelzer

New member
למה להתעקש?

המוכר הבהיר לך מה הוא מוכן לעשות, זה יכול להיות מאלף סיבות אבל זה המצב. זכותו.
בדקת אם אפשר לקנות את הארנק הזה בעוד מקום?

rexcor

New member
זה לא ארנק אלא מכשיר מוסיקלי,והוא זול יותר משמעותית אצלו

אבל עם המשלוח שלו זה כבר הופך פחות משמעותי .אין לי את האפשרות הכספית לטווח המחירים שלהם או למשלוח המופרז שלו. אבל אתה צודק,נסחפתי והייתי צריך לא להתעקש

למעלה