מולדביט

הניה 11

New member
מולדביט

סליחה טעות בשם האבן בהודעה הקודמת השם הוא מולדביט ושונגית מה הם התכונות של האבנים הללו. ומה מחירם בשוק . תודה מראש

aquamarine1202

New member
מולדובייט ושונגית

היי, עד כמה שידוע לי שני הקריסטלים ההלו הם תוצר של מטאורים - כלומר אבנים שלא מכאן. המולדובייט היא קריטסל מאוד עוצמתי בצבע ירוק. המקור היחידי שלו הוא באיזור מולדובה - מאוד יקר . היו כאן שרשורים לאחרונה של דר' אסתרינה (סליחה ... לא זוכרת את כל השם), שהיא גם מוכרת מהאוסף הפרטי שלה. בשרשור היו עוד פרטים. השונגית היא שחורה - מאוד עוצמתית. מצרפת לך - 2 אתרים, האחד של האנשים "אתר שונגית" והשני של מיכל ויסלברג-ביאל - על המולדובייט.. בחרת שני קריסטלים מאוד חזקיים , רוחניים עם יכולות עצומות לדעתי.

RainBird

New member
השונגית היא פחם מגובש, משמע ג'ט בת הזוג הטבעית של השונגית בעיני ובהכשרה המאגית שלי היא הענבר.

aquamarine1202

New member
מעניין החיבור בין השונגית לענבר ../images/Emo132.gif

מה קושר אותם ביחד? ומה מחבר אותם ע"פ המאגיה?

RainBird

New member
שניהם אורגניים ג'ט היא פחמן צמחי מגובש. ענבר היא שרף אורן מאובן. שרידי צמחים במקור. היכולת שלהם לחדש ולהעשיר את המערכות האנרגיות משלימות והפוכות- כמו יין ויאנג. הכוהנות או המכשפות נוהגות לפי הוויקה לענוד מחרוזות משורגות של ענבר וג'ט- כדי להזכיר את מחרוזת המוות והחיים. וגם לפי דעתי, להעשיר את כוחן שלהן.

aquamarine1202

New member
../images/Emo140.gif תודה, ועוד שאלה...

האם הג'ט הזכרי והאמבר נקבית? לפי מה זה נקבע? ועוד דבר... האם כל ג'ט הוא שונגית? או רק כל שונגית היא ג'ט? כי ע"פ מה שזכור לי , השונגית נמצאה במקום מסויים (לא זוכרת איזה). כמובן, שתמיד יש אופציה שזה שם מסחרי בלבד

RainBird

New member
זו שאלה מעניינת אני חושב שבשניהם היסוד הנשי חזק. גם בענבר וגם בג'ט. אולי אבנים ספציפיות מרגישות יותר גבריות מנשיות, אבל אין חוק בל יעבור. אני יודע אם כל שונגית זה ג'ט או כל ג'ט זה שונגית, אבל ג'ט היא אכן אחת האבנים החזקות בשאיבת שליליות, וריפוי רגשי. היא לא פופולארית כי היא לא אבן יפה או מבריקה במיוחד- ושימשה בעיקר לתכשיטי אבל בתקופה הוויקטוריאנית. ענבר לפי המיתולוגיה הנורדית אלו הדמעות שהאלה פרייה בכתה כאשר בן זוגה עזב אותה. הן הפכו לענבר קשה. לכן הצוענים השתמשו בענבר לכישופים שקשורים לחלימה ואהבה. בנוגע לשונגית, אני הייתי חושד שזה שם מסחרי בלבד. ארדן.

aquamarine1202

New member
../images/Emo45.gif כנראה ששונגית היא שם הרוסי לג'ט../images/Emo4.gif

העיקר זה , לא איך קוראים לזה אלא מה זה עושה ואיזה תכונות יש למינרל הזה. לאחרונה ביקרתי במיכרות פחם סגורים באירופה - וראיתי פחם שכורים מהאדמה. הוא אכן מלכלך כשזה אבק
. מה שמעלה לי עוד שאלה לגבי הג'ט אם הוא עשוי מפחם - והרי כול פחם מקורו בצמחים.... מה ההבדל בינו לבין פחם רגיל, שאנשים כרו באדמה לאורך השנים. איזה עוד תהליך הוא היה צריך לעבור.... האם גם הוא משהוא חוצני? ועוד מחשבה, אולי בעצם הג'ט הוא יותר זכרי כי הוא אטום ושחור לעומת הענבר שהיא שקופה וזהובה....
על כל הדיון זה מעלה הרבה שאלות ותהיות חדשות....

RainBird

New member
מה הקשר לאיכות פיסית? ייתכן שסמל פיסי הוא לא משקף מהות פנימית רוחנית ../images/Emo13.gif

שונגיט ומולדוויט../images/Emo189.gif

את יכולה לחפש בגוגל ולשוטט באתרים השונים מולדבייט יש לאסתיה באוסף למכירה את יכולה לפנות אליה כאן במסר, או בטלפון שלה. אם אין לה , ובכל חנות קריסטלים גדולה אני מעריכה שיש, השאלה למה את צריכה את הקריסטל הזה,? הוא עוצמתי וכמו כן לא זול, תלוי במשקל .. את יכולה לקרוא בקישור שנתנו לך למעלה, בקשר לשונגית זו פירמידה טיפולית, את מוזמנת לקרוא באתר http://www.shungit.co.il/ יש שם מחירים גם כן. בהצלחה אריאלה באור האהבה

למעלה