מולות ירח פלוטו

תומר___

New member
מולות ירח פלוטו

שלום, יש לי פה מפה עם <נושא>, כאשר הירח הוא במעלה ה29 של טלה ופלוטו הוא ב1 עקרב, כלומר, מולות ממש מרסיאלית, זאת בכלל מפה עם הרבה אש, אופק אריה ושמש בצמידות ליופיטר במזל קשת (!). תעזרו לי להבין פשר של מולות כזאת תומר.

כמה מלים על מולות ירח פלוטו

בבסיס, זה משהו שמסמל חלק ממערכת היחסים עם דמות האם, ואולי משהו שקשור לדמות האם בכלל. האם עצמה - אותה מסמל הירח - נמצאת באופן מתמיד מול אתגר פלוטוני, או אולי כוח פלוטוני מסוים, הקשור למיניות, להוצאת רגשות עם עוצמה (גם שליליים) ואולי גם להתחברות לעוצמה הפנימית שלה. המולות מראה שהיא צריכה לבחור אם להיות במקום הפלוטוני ולהתחבר לעוצמות שלה, או לבחור בתפקיד האמהי הקלאסי ובנשיות בכלל, ואז לותר על המקום הפלוטוני. כל מה שקשור לשניהם נמצא זה מול זה, כלומר, קשה לשלב את שניהם, אלא אם היא נמצאת בתפקיד טיפולי בעבודה עם נפגעים פלוטוניים מסוגים שונים, למשל. הדיאלוג שלה עם עוצמה בכלל, מינית או אחרת, הוא לא קל. ועכשיו גם מערכת היחסים שלך עם דמות האם : ישנה בעייה להוציא עליה ואיתה רגשות שליליים, אם בגלל שלא תוכל להכיל אותם, ואם בגלל שתראה בהם איום. קשה לכעוס, ובהמשך יהיה גם קשה לכעוס על נשים בכלל, או להוציא רגשות הקשורים לכעס ולרגשות `שליליים` אלא אם תעשה עבודה אמיתית על המקום הזה. כל מה שקשור לרגשות `עדינים` ו`יפים` מצד אחד ו`קשים` ו`שליליים` מצד שני, נמצא פה בסוג של עימות. הבחירה היא מה לעשות עם זה, ולאן לקחת את זה, כדי להיות מסוגל לחוות ולהביע את כל קשת הרגשות ביחסים עם נשים, ולא ליפול קרבן למניפולציות נשיות מצד אחד, או לחוות יחסים חד סטריים מבחינה רגשית מצד שני, וכך ליצור מערכת יחסים שתהיה חסרה סוג של עומק ומהות. זו אינה מולות `מרסיאלית` - הקטע המרסיאלי פה פחות חשוב, אם כי הוא מראה על סוג הנשים או הנשיות שבהן מדובר, כנשים חזקות אסרטיביות וילדותיות משהו. אכן, יש פה הרבה אש - אבל גם סוג של הסתכלות מרוחקת ומפוחדת על העוצמות האלה כפוטנציאל, אלא אם תלמד להתחבר אל העוצמות האלה בלי פחד, ולעבוד איתן ולחוות את החיים במלואם, בלי פחד להביע רגשות שליליים.

תומר___

New member
2 דברים :

א. תודה על התשובה ב. זאת לא מפה שלי, זאת מפה של מישהי.

למעלה