מולטיויטמין ומתכות כבדות

panda321

New member
מולטיויטמין ומתכות כבדות

האם מישהו יכול להמליץ על מולטיויטמין לנשים (רצוי כזה שלוקחים בהריון) שאינו מכיל מתכות כבדות?

המלצה של ד"ר ברגר:

EveryDay של קירקמן. יש להם שתי גירסאות - עם ובלי ויטמין A ו-D. הוויטמין נועד לילדים אוטיסטיים, שרבים מהם לוקחים את הוויטמינים הנ"ל בצורתם הזמינה לגוף בשמן דג קוד. ב-EveryDay אין נחושת, שהיא בעייתית. המינון של המולטיויטמין תלוי במשקל אבל אפשר בשקט לקחת קפסולה פעמיים ביום. את הוויטמין חשוב מאוד לתסף בשמן דגים - תשאלי את גיא לגבי כמויות. כדאי מאוד גם להוסיף ויטמין C שהוא BUFFERED מחברה אמינה. עוד המלצות של ד"ר ברגר לאימהות של ילדים אוטיסטיים בהיריון: 1. לתסף גם בגלוטת'יון. יש רבים החולקים עליו לגבי גלוטת'יון כתוסף בהריון (כיוון שהוא גורם לדיטוקס, וזה לא רצוי בהריון, בעיקר אם יש לך הרעלת מתכות כבדות). 2. לתסף בזריקות של MB12 עם חומצה פולינית, פעם-פעמיים בשבוע. מקווה שעזרתי, תמי

panda321

New member
המון תודה ועוד שאלה קטנה

כתבת שרצוי להוסיף גם שמן דגים. אם אני לוקחת אומגה 3 זה מספיק? או שזה לא בדיוק תחליף ראוי? אגב - אני לא יודעת אם זה משנה במשהו את ההמלצות, אבל אני אחות לאוטיסט ולא אמא.

אנא הפני שאלות על אומגה 3 לגיא

אני באמת לא מומחית בנושא. שמן דגים זה המקור לאומגה 3. וכן, הייתי נזהרת גם כאחות לאוטיסט בדיוק באותה מידה כמו אימא לאוטיסט. להימנע מאוכל מוכן תעשייתי ועדיף לאכול אורגני, לא לאכול דגים בכלל, להימנע מסויה, לשתות מים נקיים בלי פלואור (מזיק לתירואיד) ובלי כלור, להימנע מחשיפה לכימיקלים כמו חומרי הדברה, צבע חדש, שטיחים מקיר לקיר, מזרנים חדשים. דעתנו לגבי חיסונים ידועה - להימנע בכלל, כולל ויטמין K לאחר הלידה (ראי הודעות ישנות בנושא). יש אימהות שגם מקפידות על GFCF כל ההריון, או לפחות בסופו (חשוב אם את מיניקה). בהצלחה! תמי

התותים

New member
gfcf בהריון והנקה

לפי הידוע לי, קסאין עובר בהנקה וגלוטן לא. לכן אמהות מיניקות צריכות רק דיאטת CF. האם למישהו מבאי הפורום הנכבדים ידוע אחרת? תודה וחג שמח!

rang05

New member
דיאטת ההריון שלי

במהלך ההריון וההנקה שמרתי ועדיין שומרת (כי עוד מניקה) על דיאטתGFCF אני ממליצה על התוספים האלה FEM PRENATAL BY METAGENICS DHA (OMEGA 3 FROM ALGAE) BY THORNE אני חיה בארה"ב אך אולי תוכלי להשיג/לייבא מוצרים אלו. במהלך ההריון לקחתי כמות גדולה של אומגה 3 (2 קפסולות ליום 500 מ"ג) כמו כן אני מצטרפת להמלצה של להימנע לחלוטין מדגים, מביקור אצל רופאים ובעיקר רופא שיניים אפילו לא שיננית (גם לא בהנקה) וכמה שפחות אוכל מעובד. בהריון לנסות להרבות לאכול פרוטאין. בהצלחה

למעלה