עם כל הכבוד לריבוי משימות.ריבוי משימות זה קישור חשוב. מנסיון, חבל מאוד שבגיל צעיר לא הייתי כזה ועכשיו החיים מכריחים אותי. מאז שקמתי לפני שלוש שעות הספקתי לעבוד, להגיש בקשות לתרופות ומרשמים להורים שלי ולהכין לאמא שלי כרעיים (המטפלת חזרה מהפיליפינים חולה ותגיע כנראה בהמשך השבוע).
לדעתי זאת רמאות בשביל פראיירים של מחשב. בכלל לא מעניין כמה משימות שגרתיות נעשה ומתי. יותר מעניין למשל מה אלמד באוניברסיטה, איך אכתוב שירים ואלו רעיונות יפים יהיו לי.עם כל הכבוד לריבוי משימות.
הרי אתה לא עושה את המשימות בו זמנית, נכון?
כל משימה בעיתה.
לא מבין מה זה ריבוי משימות.
נניח אני כעת לומד לכמה מבחנים באותו שבוע, אני מן הסתם לא יכול ללמוד לכולם בו זמנית, אז מחלקים את הזמן.
זה לא כמו שביד אחת אתה מכין חביתה וביד השנייה מדבר בטלפון, אפילו את אמא שלי לא ראיתי עושה את זה.
לפי דעתי, המולטיטסקינג הזה זה שטויות של נשים.
חשוב גם למצוא זמן לנוח בין המשימות או העבודות.
ממש לא. שמעתי מלא גברים סטרייטים משתמשים במינוח ומיישמים אותו. בלי קשר, אתה צודק. צריך גם לנוח כשאפשר.לפי דעתי, המולטיטסקינג הזה זה שטויות של נשים.
חשוב גם למצוא זמן לנוח בין המשימות או העבודות.
אני לא חושב שזה מולטיטסקינג.ממש לא. שמעתי מלא גברים סטרייטים משתמשים במינוח ומיישמים אותו. בלי קשר, אתה צודק. צריך גם לנוח כשאפשר.
אפשר לכנות את זה גם "חלוקת עומסים".אני לא חושב שזה מולטיטסקינג.
זה פשוט חלוקה של המשימות שאתה צריך לעשות באותו יום.
לא נראה לי, אלא אם כן נתת מספר כרטיס אשראי. תלחץ על Unsubscribe או הסר מרשימת התפוצה- ונפרדת מהם לשלום.בטעות נרשמתי לפני כמה זמן לרמאות אינטרנט שנקראת FLOW CLUB, ששם רק מבקשים ממך לכתוב אלו פעולות יום תעשה במשך אותה שעה. מאז כל הזמן שולחים לי משם מכתבים. מישהו אולי יודע איך אפשר להיפטר מזה? אני מקווה שהם לא לוקחים כסף.
חפש את הקישור הזה, הוא לרוב למטה בסוף כל מייל שהם שולחים.איך מסירים אותם? הם שולחים לי הודעות לאימייל כשאין לי בכלל כתובת אימייל שלהם ברשימת אנשי הקשר. אני לא משתמש באשראי, פעם היה לי כרטיס כספומט. מאז שאבי העביר את החשבון שלי אליו לעיר שלהם, אני לא מושך כסף מכספומט.
לא, הלכתי ע"ס הגיון צרוף.תודה, מצאתי וביטלתי אותם. האם הכרת את היישום המעצבן הזה, FLOW CLUB?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.