מולטי ויטמין של קלייר

מיכל164

New member
מולטי ויטמין של קלייר

רכשנו לילד ונאמר שהוא ללא טעם. אבל הוא בהחלט נותן בפה תחושת צריבה לא נעימה. טעמתי ואני מפחדת לתת לילד. יש לי תחושה שאני נותנת לו כפית של כימיקליים. איך נתן לדעת שהמולטי ויטמין בטוח? אני חוששת ממתן התוספים.

JacobSk

New member
מיכל כימעת אין תוסף ללא טעם

אני לא יודע מי אמר לך שלמולטי של קלייר אין טעם.אבל את יכולה להיות רגוע זה מוצר בטוח מאוד מחברה טובה. בבדי זה לא מבתיעח שלילד שלך לא יהיו טופעות לווי.לצערי הרב ילדים שלנו מגיבים לכל טןסף מגיבים אחרת.אבל לפי סטטיסטיקה שלי רוב מוכלת של ילדים הגיבו מצוין למוצר הזה שגם חוסך זמן וכוח במתן של תוספים כי במתן אחת את נותנת הרבה דברים בצורה מעוזנת.בלי מוצר הזה היית צריחה לתת 5 כפיות עם מוצרים שונים במקום כפית אחת של ויטאספקטרום.

JacobSk

New member
בחנות שלי או בטלפון

הוא בשתי צורות כמוסות ואבקה קשורים http://www.autmedic.com/shop/index.php?categoryID=106

גם לוויטמינים ומינרלים יש טעם...

והרבה פעמים זה טעם די מגעיל מה שמקשה על מתן התוספים (היו כאן לא מעט שירשורים על איך להחביא אותם באוכל או לשכנע את הילדים לקחת, בדיוק מהסיבה הזו). לגבי מינרלים במיוחד, אחת הדרכים לבדוק אם יש מחסור במינרל ספציפי היא מבחן הטעם. כתבתי על זה פעם הודעה, ואני יכולה לחפש אותה אם את רוצה. אין שום מיתאם בין עד כמה התוסף מגעיל לבין היעילות שלו. אדרבא, לפעמים התוספים הכי מגעילים הם התוספים הכי יעילים והכי בטוחים (ע"ע ליפו-גלוט, ויטמיני B למיניהם, ועוד רבים...) קלייר חברה מצויינת באופן כללי, ועובדת עם ד"ר מקנדלס כך שרבים מהתוספים שלה נוצרו במיוחד לילדינו. עם זאת, כמו שיעקב אמר, ברור שלא כל תוסף עובד בשביל כל ילד (בעיקר אם מדובר בקוקטייל, שמטבע הדברים אינו מותאם לכל ילד באופן אישי). בלי ספק, יש ויטמינים ומינרלים שהורים ראו איתם גם תופעות לוואי שליליות - בדיוק כמו שאפשר לראות תופעות כאלה במתן תרופות או אפילו בהכנסת פריט חדש לדייאטה. ברובם המוחלט של המקרים מדובר במשהו צפוי שעובר, או במשהו שעבר כאשר הפסיקו את התוסף. כמה מהתוספים "מועדים לפורענות" יותר מאחרים ויש לקחת אותם בזהירות (ותמיד עדיף בפיקוח), אבל הרכיבים של מולטי ויטמין הם בדרך כלל אלה שעובדים בשביל רוב הילדים והם בטוחים מאוד בשימוש. מבחינת הגדרה, את צודקת: אכן מדובר בכימיקלים. מרביתם של התוספים שאנחנו נותנים אינם ניתנים בצורתם הטבעית אלא בצורה מזוקקת ומופרדת ונקייה. הרי בטבע הם אמורים להיות חלק מהמזון, ולא להינתן בנפרד. זה עדיין לא סותר את זה שהם מועילים ובטוחים ברוב הגדול של המקרים ולרבים מילדינו זו הפעם הראשונה שהם אכן מקבלים את המרכיבים ההכרחיים לתיפקוד תקין, כי הם לא מסוגלים לעכל אותם מהמזון במידה אופטימלית.

למעלה