מולטי ויטמין

מיכל164

New member
מולטי ויטמין

הרבה קשיים יש לנו עם תיסוף המולטי ויטמין (של קלייר). והנה היום בעודי מעיינת במוצרים בחנות הטבע הילדון מצביע על דובני מולטי ויטמין+ "יאמי" ומבקש "את זה". רק קניתי וכבר הילדון מיהר לפתוח את הקופסה ולגרוף אל פיו בתאווה שני דובונים. ואני שואלת את עצמי אולי זה הפתרון? גם טעים וגם זמין. אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

יומי - הגדול מכיל נחושת שאסורה ומינון אפסי

אין בכלל מה להשוות. לא באיכות של המוצר, לא במינון, לא במגוון, לא באיכות המינראלים שכולם קשורי אמינו ונספגים לתאים אצל קלייר ובטח לא במגוון... שתצטרכי לתסף בהרבה מוצרים מעבר ליומי המצחיק הזה.. להשוות יומי למוצר של קלייר זה כמו להשוות את ה BMW החדשה שיצאה לשוק, עם הטראנטה של שנות השישים.. מצחיק להשוות.. וגם אם תתני לו קופסא מלאה, שאיננה זולה, באותו היום, לא תגיעי למינון של כפית של קלייר. אבל הנחושת רעילה ולגמרי מיותרת.. אבל... מילה טובה חייבים - ויטמין סי בדובונים, זה מוצר מוצלח לתת בתור חטיף לסיום ארוחה בשרית, כדי לספוג ברזל. והמולטי ויטמין מהאריזה הקטנה, ללא נחושת, יהיה מתאים במקום סוכריה ויותר בריא. אני המלצתי להשתמש בהם כחיזוקים, אחרי מתן תוסף מגעיל או לסיום אכילת מזון שאיננו אהוב. אז יש בהם ערך מוסף...

JacobSk

New member
אפילו ב ויטמין סי בודד לא הייתי הולך לדובונים

יש למשל מוצר של קירקמן http://www.autmedic.com/shop/index.php?productID=228 שילדים בד"כ מאוד הבים אוטו

מיכל164

New member
תלמה תודה על המענה.

האים לבנותי הנ"טיות מותר לתת יומי או שגם להן הנחושת עלולה להזיק? ואים הנחושת מזיקה באופן כללי איך מאשרים את הכנסתה לתוספים?

מיכל164

New member
הקשיים הם קודם כל הטעם

שנית הבן שלי לא אוכל כלום בצורת מחית ואני נאלצת להכניס את הויטמינים לעוגות קרות ואז כמובן שאין לי שליטה על המינונים וגם כל בני הבית אוכלים את הויטמין שגם פוגע בטעם של העוגות ועוד דבר בשביל לרכוש את הויטמין אני נאלצת לסוע עד אליך לתל-אביב ולאמא לילדים קטנים ובלתי ממונעת זה לא פשוט.

JacobSk

New member
אני בהחלת מבין את הקשיים שלך

אבל את לא צריחה להגיע אלי בשביל לרכוש את המוצר אני יכול לשלוח אותו בדואר. הייתי ממליץ לתת את המוצר עם םיים ודבש טוב אני משתמש במזון מלכות בדבש של קיבוץ שמיר. מאוד יכול להיות בהתחלה ילד לא יסקים לקבל אבל ב חוסר בררה ולטובת שמירת קבלת מנה יום יומי תצתרחי לתת את זה אפילו קצת עם כוח.ילד שלי אחרי שלושה חודשים הסקים לקבל בלי שום בעיה.שאת מחניסה את המוצר באוגות אז אאפשר לדעת מה מינון שילד מקבל.בלי יכס רציני בדברים האלה קשה לצפות לתוצעות

למעלה