מולים ....ככה בעדינות כי זו העונה

Master Stav

New member
מולים ....ככה בעדינות כי זו העונה

תבשיל שאני באופן אישי מחבב ....אומרים שהוא מאד ארוטי ....לשיקולכם 24 צדפות מסוג מולים, , עם חצי הקליפה בה הן מונחות להשיג בטיב טעם ) 8 שיני שום, כתושות 1 חבילה חמאה 1 כוס יין לבן חצי כפית מלח חבילת כוסברא כצוצה דק דק אופן ההכנה: ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את השום עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו. מוסיפים את היין הלבן ומעט מלח, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית 3-4 דקות נוספות ומורידים מהאש. בתבנית אפיה מסדרים את הצדפות ושופכים עליהן מרוטב החמאה והיין. מפזרים מעל כוסברא קצוצה ומכניסים לתנור בחום גבוה ( 250 ) ל5- דקות. מגישים חם, עם קערת לימון סחוט ליד ....
 
למעלה