מולי חתיכת טמבל!

קרמפה

New member
מולי חתיכת טמבל!

שמתם לב שהוא מתעקש ללכת בלי חולצה כל הזמן גם כשכולם מסביב לבושים, ותמיד לעמוד בפוזת הדוגמן? בסדר! הבנו שיש לך ריבועים! חוץ מזה שיש לו שרירים של בודי בילדינג, סתם מנופחים אבל הוא לא חזק בכלל, וקרעו אותו באתגר האחרון. וחוץ מזה הוא דביל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צודק
, הוא קצת מוזר.. נראה לא קשור. אבל הוא דיי בסדר כזה.

../images/Emo31.gif למה אתה שופט אחרים?

אני לא מעודד את מולי, אבל אתה לא יכול להגיד עליו על מה הוא מסתמך. הוא בנאדם חזק ושורד טוב מאוד, אבל פשוט לא הלך לו שם נגד נועם ואלכס.. לא תמיד קראטה עוזר בקרבות כח כנראה.. לא בגלל זה ישר קובעים על המ הוא מסתמך. ולהגיד על ורה שהיא מסתמכת על היופי שלה? ראית איזה סוס היא, איך היא ניצחה בקרבות סומו. והיא לא זנותית כמו הבנות של ג'יבארו.. נראה כאילו אם איזה בן יתקרב אליה או אל ליה אז הן ירביצו לו כהוגן

אוהד 49

New member
איזה ורה?? דיברתי על ויקה

תקרא שוב.. ואני לא שופט אף אחד, זאת הייתה דעתי- לא קבעתי את זה(!!) ועל ויקה אמרו בעצמם שהיא מסתמכת על היופי (ניראה לי דן אמר את זה) מולי הוא דיי בסדר בסך הכל, לא אמרתי שהוא חמור או משהו..אני בעדו- הוא מסבאנה

LiRs Lullaby

New member
איך בדיוק הם מסתמכים על היופי שלהם בתכנית?

אפשר לחשוב שמולי משתמש במראה שלו כדי לגרום לבנות להיות בצד שלו....

אוהד 49

New member
תנסה אתה להיות עם אותה חולצה 56 יום../images/Emo8.gif

ואז תבין..חוץ מזה, עם כזה גוף מה הוא צריך חולצה? הוא עושה את זה בשביל להרשים את ורה וליה (ברור..!) ואף אחד שם לא שם חולצה, כי היא מסריחה, מלולכת ומגעילה. אז מעדיפים בלי.. אולי מדיי פעם, רק כשממש קר ואין ברירה אחרת למשהו חם (נגיד כשהולכים לישון בלילה) הם שמים אותה. לקרפטה (?) - אל תחשוב שזה כל-כך קל..זה לא היה על משטח יבש, אל תשכח- זה היה מלא בבוץ והיה מחליק מאוווד..אם זה היה על 'יבש' זה היה פיזי יותר. כלומר, מי יותר חזק.. נ.ב- אם כבר מזכירים את המשימה הזאת - אז אם אני הייתי שם, הייתי עושה בהתחלה פרצוף כאילו שאני רץ (כמו שבאמת אנשים עשו..מתי שהתחילו לרוץ הם גם עשו פרצוף של מאמץ) ומחכה ליריב ואז הייתי פשוט זז הצידה ו- או שהוא כבר היה עף לבד, או שהייתי דוחף אותו...'עוזר' לו

SENDA

New member
כי מספיק שהיריב יזוז איתך

(הרי הוא עדיין רואה אותם ומהירות היא לא בשמיים) ואתה תהיה בקצה במשטח, תוך כדי תנועה הצידה, שמשהו דוחף אותך לאחור. רעיון טוב לסרטים אמריקאים, לא לתחרות כזו...

אוהד 49

New member
אממ..יש בזה משהו..

אבל גם אתה צריך לזכור- ברגע שהיריב מתחיל לרוץ, מאוד קשה לו לעצור (בגלל שזה היה חלק עם כל הבוץ) ורק כשהיריב היה מתחיל לרוץ הייתי מסתובב..וההוא לא היה יכול לעצור. אה, ולא התכוונתי לחכות עד שהיריב היה נמצא סנטימטר ממך, אלה כשהוא פחות או יותר מתחיל לרוץ.

LiRs Lullaby

New member
כן, אבל אם היריב מתחיל לרוץ לכיוון שלך,

ואתה יודע שמחליק ושאתה לא תוכל לעמוד מולו אם הוא יותר חזק - הפתרון הוא לעמוד שם ולקוות לנס? מספיק שהם היו מתכופפים קצת או נמצאים במצב של סמי-התכופפות כזו כמו שדן עשה כשהוא התחרה נגד גיא ולהחזיק את עצמך מלמטה בשביל לקבל קצת יותר אחיזה בקרקע ולא להידחף.......

Princess110

New member
אני חושבת שמישהו פה יושב בבית ומתמרמר

מול המחשב, מה לעשות יש גם אנשים יפים

המחבט

New member
אני חושב שצריך להדיח אותו

הוא לא תורם כלום לשבט ביומיום (בניגוד לטינה) וגם לא תורם בתחרויות. זה מאמן קראטה זה ? בטח עשה איזה קורס של שבוע בווינגייט.

Jen74

New member
דווקא ממדריך לקרטה הייתי מצפה להצליח יותר

זאת לא משימה של כוח אלא של ריכוז, בעיקר ריכוז. בקרטה מלמדים בין השאר ריכוז.

LiRs Lullaby

New member
דווקא ממישהו שלמד אמנות לחימה הייתי מצפה

שמישהו מהם (חוץ מדן התחמן) יגיע להבנה המהירה שבשביל לנצח בקרב הזה לא צריכים להיות חזקים - מספיק להיות כמה שיותר צמוד לקרקע כדי למנוע החלקה..... איך כולם שם מחליקים בעמידה ולא קולטים שזה מה שצריך לעשות?

למעלה