מומולדת לי!

נימרודל

New member
מומולדת לי!

חיחיחי רק רציתי שתדעו. אני היום בת 13. זה היה מומולדת סופר דופר נהדר היום!

meandmeandme

New member
אוף אוף אוף אוף אוף!!!

אני הייתי היום כל היום בבאר שבע ובדיוק עכשיו חזרתי וישר הלכתי למחשב לשרשר לך הודעות יום הולדת לפני שהשעון מכה 12 ואני כבר רואה ששמת לבד.
אוףף תסלחי לי נכון?
כי פשוט היום הייתה גם לאמא שלי יום הולדת ואבא שלי החליט שחוגגים לה היום בערב אז מהר טסתי לקניון כדי לקנות לה. אם זה מעניין אותכם אז קניתי לה תמונה כזאת של ואן גוך עם כרטיס ברכה יפה והיא אהבה ובכתה קצת
. במילא רציתי לאחל לך המון המון המון המון המון המון מזל טוב! ושיהיה לך רק טוב ושמחה ושיום אחד תמצאי את האנשים שאת מחפשת.

RogerW

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

מזלללללללללל טובבבבבבבבבבב והמון אושר והצלחה.. ו.. עוד דברים...(טובים)..

Nir of GondoliN

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif

לתוספת הכי נפלאה שהייתה לנו לפורום לאחרונה!

יוו...../images/Emo49.gif ../images/Emo9.gif

יאההה..מזל טוף!!! יש לך בר מצווה (!?!) את כבר ילדה גדולה! אז המון המון אושר ובריאות וכיף והצלחה ואהבה ושכל מה שתירצי יתגשם!
ושיר קצר לסיום...אההם..אההם..
היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לנימרודל! היום יומולדת, היום יומולדת, היום יומולדת לנימרודל! חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לנימרודל חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לנימרודל!
יומולדת שמח

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo157.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

הרבה הרבה מזל טוב

מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה יופי שאני לא הכי צעירה פה

VeraLynn

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!../images/Emo151.gif../images/Emo25.gif|גי

מצטערת שזה קצת באיחור אבל............. מזל טוב נימרודל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיו לך חיים נהדרים ומלאים בהרבה פינק פלויד חח:)

למעלה