מומולדת ל...

מומולדת ל...../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

*מהממת שללייי* להלהההההההההההההההההההההההההההה:] *היללי:p* להלה שללליי
. אנחנו מכירות מאז שהפורום נולד בערך..
, את היית מבין הבנות הראשונות שהתחילו להתנחל בפורום:]..והכרתי ילדה מדהימה
שכל כך אכפת לה מאחריייםםםםם וכל כך יודעת להעריך אחרים..שזאת תכונה מדהימה בעיניי..באמת
. ואני זוכרת שכל הזמן "עקבתי" אחרריייךך.. הסתכלתי על הודעות שלך...וכל הזמן העלת לי חיוך על הפנים כמה שאת חמודה...מה שנקרא...הלוואי וירבו כמותך בישראל. ואז אם את זוכרת.. את נסעת נדמה לי לים המלח... או לחופשה אחרת חחח אני לא זוכרת לאיפה זה היה סוריי:p.. ואז דיברנו בפעם הראשונההההה:].. והיה קטע שאמרת לי : "יש לך קול של תינווקתתתת" ואז אמרת אחרי זהההה סתם סתם סתם.. שאני לא אפגע.. אז תדעי לך שנורא שמחתי:].. אני אוהבת את הילדות האלה עם הקולות של ילדות קטנות.. זה ממש חמוד בעיניי..אז באמת שלקחתי את זה בתור מחמאה.. ושוב רק העלת חיוך על הפרצוף
..זהו... אני אפסיק לכתוב עלייך סיפור חחחחחחחחחח ואתחיל לאחל לך ברכות מכל הלב:]. אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך..ואת כל מה שאני מאחלת לעצמי *פייייייייי:p* שתזכי לחיים ארוכים ומאושריםםםםם... שתהני מכל דקה בחיים שלך... וגם ברגעים הרעים.. *כי יש כאלה..אין מה לעשות..* תלמדי לקחת את זה למצב האופטימי ביותר..כי את ילדה מאוד אופטימית בכלליות לפי מה שאני מכירה אותך
. שתדעי לנתב את עצמך בחיים למקומות הנכונים שאת רוצה בהם.. בזמנים הנכונים..והטובים ביותר. שתסתכלי תמיד על חצי הכוס המלאה... *נדוש..אבל חשוב..מה לעשות?
* המון בריאות, הצלחה, אושר, כושר, יושר, עושר, והרבה הרבה הרבה אהבה
. שכתבתי לך במסר של ראש השנה.. תקראי את המסר הזה.. ביומולדת שלך..כי יומולדת זה יום של חשבון נפש.. וחשוב שתקראי את זהההההההההההההההההה!! תמיד תזכרי שחלומות אכן מתגשמיםםםםםםםםםם:]. *חמסההה:p* שתצליחי בלימודיייםםםםם!! ובכל מה שתעשיייייייייייי!! שכל משאלות לבך יתגשמו לטובה
. שתמיד תהיי מאושרת:]. שתלכי בדרך הוורדים ולא בדרך הקוצים *אני מרגישה ילדה בגן שמברכת חברה שלה בגן:p* עד 120 שנה
ץ אוהבת אותך מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואפפם אל תשכחי את זהההההההההה
. -הדס-.

היללי 2

New member
ווווווווואאאאאי הדס>>../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

ואי איזה ילדה מתוקהה אתתתת
את ממש באמת באמת שימחת אותיי
תודה רבה על הכללל.. מתה עליך המוניייםםםם
הילה

להילושש המהממת שליייי!!!=]../images/Emo41.gif

מהממת שליי...הילוששוו שליייי..=] מחר זה היום שלך..היום שהוא אך ורק שלך..היום שבו השמיים איבדו את הכוכב הכי יפה!==>>כלכך נכון לגבייך..=] אני זוכרת את הפעם הראשונה שהכרנו זה היה בשיחת אייסי שהיינו כלכך אדישות אחת לשניה ולאט לאט התחלתי לחבב אותך עד מאוד ויצרנו קשר מדהים והתחלתי לסמוך עלייך מאוד והכול וסיפרתי לך המון דברים אישיים וגם לא אישיים שחשוב שתדעי..(בקשר לק** ועם הרגישות וכל זה)זה דברים שלא לכולם אני אומרת ומספרת ולך מצאתי לנכון לספר,אני סומכת עלייך כלכך,את ילדה מדהימה ואני כלכך אוהבת אותך!ושמחה שהכרתי אותך יפשיילייי..=] אני רוצה שתמיד נהיה בקשר ותמיד נהיה חברות..את ילדה מקסימה,מדהימה נפלאה ואינלי מילים לתאר אותך אפילו יפשייליי..אני מקווה שכבר נדבר בטלפון בקרוב ושאני יראה לך מה שביקשת..אני כלכך אוהבת אותך ומעריכה אותך על הכול כלכך תודה על הרגעים הקשים וגם על השמחים כלכך תודה את לא מבינה אני מודה לך כי את עשית אותי מאושרת באותם ימים..ת=ו=ד=ה! ועכשיו ברכה..חחחח.. שיהיה לך יומולדת הכי ככיייףף שיש בעולםם..שתזכי לשנים רבבוותתת ושכל חלומותיך יתגשמו..שתלכי בדרך הישר ושכל מה שאת מאחלת לעצמך אני מאחלת לך בחזרה וכפול! שתדעי שתמיד אני פה בשבילך..בטוב וברע!=] שיהיה לך חיים מאושרים ותמיד אבל תמיד תחייכי כי חיוך עושה לאנשים טוב! המון בריאות,הצלחה,אושר,כושר,יושר,עושר ושכל מה שתרצי יתגשם! אני מעריכה אותך על הכול תישארי נפלאה ומהממת כמו שאת ואל תשתני לעולם! את מדהימה ואת יפה ומקסימה ומתוקה ואין מילייםם לתאר אותךך יפשיילייי..=] אז המוןןן המוןןן המוןן מזל"ט ושתדעי שאני תמיד אבל ת=מ=י=ד פה לצידך ואוהבת אותך המוןן שאת לא מתארת לעצמך כמה!=] תודה על כל העזרה שנתת לי באמת ת=ו=ד=ה=! אני אוהבת אותך ותמיד פה בשבילך ואיתך בכל רגע וזמן מה שאת צריכה אני פ=ה=! שיהיה לך שוב מלאא מזל"ט ואני מאושרת שהכרתי אותך מהממת שלייי..=] אני מקווה שתמיד נישאר חברות יפשייליי..=] ושוב שכל חלומותיך יתגשמוו והמוןן מזל-טוב תנצלי את היום הזה הוא שלך ורק שלך יפשייליי..מתעלייך!=] אוהבת אותך תמידד תמידד!!=] -שירק'י-

היללי 2

New member
שירווש נשממההההה>>>../images/Emo23.gif

ווואיי את לא יודעת איך ריגשת אותי ושימחת אותייי את מממש חמודדהההה ואי אין עליךך
תודהה על הככללל... בנתיםם הברכות כאן מזה מרגשות אותייי**הדס ושיר** באמת אני עוד שניה יבכהה חחח.. תודהה לכולכם
מתעליךךךךך

הילוווווווווש../images/Emo110.gif

מאמיייייי..
גמלך אני כותבת לפני כי אני מפחדת שמחר לא יהיה לי זמןןן
נממממממממ אני מכירה תכינוי שלךךך בפורומים עוד קצת מתקופתתת פורום אמ"ל אפילוו.. אבל הקשר שלנו התחיל אחרי שפורוםם אגם נפתחחח... אתתת בעיניי מותק של ילדהה.. באמת.. כמו שהדס אמרהה.. ממש אכפת לך מאחריםםם.. זה מדהייים.. אז תשארייי כמו שאת ואל תשתנייי.. שתצליחייי בהכלל.. גם במבחןן מחר:p לא נורא אם הוא יצא על המומולדתת! [זה עדיייףף משהיה מבחן יום אחרי והיית צכה לחרוש במומולדת עצמו:p] תגשימיי את החלומות שלךך.. בין אם זה הדברים כמו לפגוש את אגם או דבריםםם שאת רוצה לעצממךך.. תעשייי מה שאת נהנת לעשווות.. ותהיי עם מי שאת אוהבתתת.. זה גם דבר שממש ממש חשוווב... שתמיד יהיו לך חברות טובוות.. וחבריםםם.. שיעזרו לךךך... אני צה שתדעיי שגם אם אנחנו פחות בקשר... אז את תמיד יכולה לשלוח מסר או משוו.. אם את רוצה לדבר או כל דברר.. חשוב לי שתדעייי.. אל תרגישי לא נעיםםםםםםםם או משו כזהה.. ואני מאחלתת לך בריאאווות:) אושררר ושמחהה!!! שזה הדבר שאנחנווו חיייםםם בשבילו:) תמיייייייד תזכרי לחיייךך.. יווושררררררר כושרררר... ושיהיהה טובבבבבבבבבב
שיהיההה לך יומולדת מקסים ופוווווווווווווווווווווול מזל טובייםםם..
מיכל

היללי 2

New member
וואאייי מיככללל>>>>../images/Emo23.gif

תוודה רבה על הככלל
את באמת מדהימההה ריגשת אותיי
ואני לא מתבישת חחח אני ישמור יותר על קשר
לב יווווו

למעלה