הדסי מתה על אגמי
New member
מומולדת ל...../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif
*מהממת שללייי* להלהההההההההההההההההההההההההההה:] *היללי* להלה שללליי
. אנחנו מכירות מאז שהפורום נולד בערך..
, את היית מבין הבנות הראשונות שהתחילו להתנחל בפורום:]..והכרתי ילדה מדהימה
שכל כך אכפת לה מאחריייםםםםם וכל כך יודעת להעריך אחרים..שזאת תכונה מדהימה בעיניי..באמת
. ואני זוכרת שכל הזמן "עקבתי" אחרריייךך.. הסתכלתי על הודעות שלך...וכל הזמן העלת לי חיוך על הפנים כמה שאת חמודה...מה שנקרא...הלוואי וירבו כמותך בישראל. ואז אם את זוכרת.. את נסעת נדמה לי לים המלח... או לחופשה אחרת חחח אני לא זוכרת לאיפה זה היה סוריי.. ואז דיברנו בפעם הראשונההההה:].. והיה קטע שאמרת לי : "יש לך קול של תינווקתתתת" ואז אמרת אחרי זהההה סתם סתם סתם.. שאני לא אפגע.. אז תדעי לך שנורא שמחתי:].. אני אוהבת את הילדות האלה עם הקולות של ילדות קטנות.. זה ממש חמוד בעיניי..אז באמת שלקחתי את זה בתור מחמאה.. ושוב רק העלת חיוך על הפרצוף
..זהו... אני אפסיק לכתוב עלייך סיפור חחחחחחחחחח ואתחיל לאחל לך ברכות מכל הלב:]. אני מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך..ואת כל מה שאני מאחלת לעצמי *פייייייייי* שתזכי לחיים ארוכים ומאושריםםםםם... שתהני מכל דקה בחיים שלך... וגם ברגעים הרעים.. *כי יש כאלה..אין מה לעשות..* תלמדי לקחת את זה למצב האופטימי ביותר..כי את ילדה מאוד אופטימית בכלליות לפי מה שאני מכירה אותך
. שתדעי לנתב את עצמך בחיים למקומות הנכונים שאת רוצה בהם.. בזמנים הנכונים..והטובים ביותר. שתסתכלי תמיד על חצי הכוס המלאה... *נדוש..אבל חשוב..מה לעשות?
* המון בריאות, הצלחה, אושר, כושר, יושר, עושר, והרבה הרבה הרבה אהבה
. שכתבתי לך במסר של ראש השנה.. תקראי את המסר הזה.. ביומולדת שלך..כי יומולדת זה יום של חשבון נפש.. וחשוב שתקראי את זהההההההההההההההההה!! תמיד תזכרי שחלומות אכן מתגשמיםםםםםםםםםם:]. *חמסההה* שתצליחי בלימודיייםםםםם!! ובכל מה שתעשיייייייייייי!! שכל משאלות לבך יתגשמו לטובה
. שתמיד תהיי מאושרת:]. שתלכי בדרך הוורדים ולא בדרך הקוצים *אני מרגישה ילדה בגן שמברכת חברה שלה בגן* עד 120 שנה
ץ אוהבת אותך מלאןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואפפם אל תשכחי את זהההההההההה
. -הדס-.
*מהממת שללייי* להלהההההההההההההההההההההההההההה:] *היללי* להלה שללליי