אמגגגגגג, תמנייה כוסית שלי. ../images/Emo23.gif
דבר ראשון, אני אוהבת אותך ככה: *מדגימה עם הידיים* שזה לא הרבה יחסית, כי, הזרועות שלי קצרות כאלו כי ככה זה נמוכים זה לא כזה אסתטי.. מה? הא, טוב. עכשיו, ברצינות. קשה לומר לך המון אושר, שבעצם את עצמך יודעת איך להפיק את האופטימיות הזו לעצמך ולאחרים בצורה שאני לא אבין. זה כנראה נדיר להיות כל כך אופטימית בצורה מציאותית. זה דבר חיוני. תשמרי עליו. ובעיקר, תשמרי על עצמך. כי, אין לי כוח לקפוץ לכל סמטה ולחתוך אנשים ראנדומליים ולשרוף בתים רק בשביל ההנאה הפרטית שלך. תהיי כפי שאת רוצה להיות, ובכל דרך שהיא, אני אקבל אותה. אלא אם כן ממש תרגיזי אותי ואני אצטרך להכות אותך. אני מקווה שאת מודעת לעובדה שכאשר אני אומרת שאת חופרת לי, את אכן חופרת לי. אבל, בעצם, מי אמר שזה דבר רע?
תמיד כיף לדבר ולהקשיב לך. וגם אם אני לא מספיק עוזרת, או לא מציבה אוזן קשבת בזמן שאת צריכה.. תדעי שזו לא אשמתי אלא האשמה של מישהו אחר, ומכך גם תדעי שכיף להאשים אחרים. או שסתם, אני מצטערת על העובדה הזו, ומקווה להצליח בתור חברה שלך בהמשך הדרך. אף על פי שהייתי קשה איתך בהתחלה, (בכל המובנים שאת רוצה..
תחשבי על איזו אפשרות שבא לך.) תמיד התפלאתי איך את עוד מדברת איתי, ומשתפת אותי במה שעובר עלייך. זה באמת דבר טוב. ועוד כל הדברים המשותפים שיש בין שתינו, לא פלא שיוצא לנו לדבר כל כך הרבה. כל זה בהחלט גורם לי להתקרב אלייך יותר. ^__^ (שוב, תבחרי איזו אפשרות שבא לך לחשוב עליה.) אז, מה לסיכום? אחרי המגילה הזו, מה שנותר לי להגיד זה שתמשיכי בדרכך. עלי והצליחי במה שתרצי, ומי ייתן ולא אעשה עלייך השפעה מקלקלת כמו שקורה תמיד. וכמובן, איך לא? שנזכה לנגן יחד בקרוב, ולהופיע בת"א רק בשביל כמה שקלים ופרוסת לחם. מקווה שתזכרי שאני תמיד אוהבת אותך (איזה קטע, חזרנו לדבר הראשון שכתבתי לך!), ושאני מחכה לך במיטה עם וורד בפה ומוכנה לכל פעולה שתרצי. (עזבי, למה למחוק את הדבר האחרון שכתבתי?) 333333333333333333>.