מומחה להריון בסיכון גבוה ב-
|תפוז|

מומחה להריון בסיכון גבוה ב-
|תפוז|

|חמסה|
עוברים את ההריון בשלום בואו ללמוד ולשמוע על טיפול תרופתי במהלך הריון בסיכון גבוה - תרופה לצירים מוקדמים? פרוגסטרון בהריון? ומה לגבי מניעת לידה מוקדמת? פרופ' מיכאל קופרמינץ, מנהל היחידה לאשפוז טרום לידתי, יענה על כל השאלות מחר בשעה 10:00. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=1587&MessageId=163673757
|סיוע|
מתמודדים עם חרדה חברתית חיים עם חרדה חברתית ומתלבטים בנוגע לטיפול והתמודדות עם המצב
|?|
ד"ר צופי מרום היא ראש המרכז לטיפול בחרדה חברתית במרכז לבריאות הנפש גהה - הפנו אליה את כל השאלות שיש לכם. האירוח עצמו יתקיים מחר בשעה 14:00. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2272&MessageId=163678198

adi007

New member
מישהו רואה ביבי אוסטרליה?

מה קרה לגרטל איפה היא??

amitooshacham

New member
גרטל לא הייתה גם בעונה הקודמת,

לא זוכר מה היה הסיפור ולמה היא עזבה.
העונה החדשה ממש מאכזבת. העריכה והצורה שבה התוכנית מוגשת שונה לגמרי מהעונות הקודמות וזה נראה כמו תכנית דלת תקציב.. מראים קטע לא מעניין של שתי דקות ואז עוברים למנחה שנותנת את הפרשנות שלה על הקטע לקול צרחות מהקהל. לא משהו בכלל. שיתנו לנו לראות קטעים מהבית ברצף כמו פעם, עם קריינות של מייק גולדמן וזהו. הכי קלאסי, הכי טוב.

adi007

New member
הבנתי שהחליפו ערוץ

אולי זה זה.
וואי הפרשנות של מייק! כמה זמן לא ראיתי אוזי ביבי...
אז אתה אומר לא לראות? טוב פחות משהו לדאוג לגביו.

amitooshacham

New member
עברו רק יומיים, אני לא מוותר כ"כ מהר,

אבל בגדול אני מאוד מאוכזב. תנסי, אולי תאהבי.

E r u

New member
יואווו

כמה זכרונות יש לי מאוזי ביבי
איזה כיף היה פעם :(
הגמרים היו השעתיים הכי טובות שראיתי בטלוויזיה EVER.

אני אנסה לראות את העונה הנוכחית.

מה עם ביבי יוקיי סלבס? מישהו? הפרק הראשון היה היסטרי!

amitooshacham

New member
CBBUK

פרק נחמד, קצת מעצבן שהם פשוט לקחו את הטוויסט מהעונה הקודמת ושיחזרו אותו. אין להם עוד רעיונות ?
אבל הקאסט בסה"כ סבבה, יש מעט מאוד אנשים שנראים משעממים, הרוב מאוד מעניינים.

biסk

New member
אפשר המלצה לעונות טובות?

אלה שראו את העונות הקודמו של BB אוסטרליה.

amitooshacham

New member
כן !

חובה עליך לראות את עונות 3,4 של BB אוסטרליה. פשוט שתי עונות מדהימות. לא לפספס אף פרק !

amitooshacham

New member
כן,

השחקנים מצביעים למועמדים (נותנים 2 נקודות לשחקן אחד ונקודה לשחקן אחר, שלושת השחקנים עם הכי הרבה נקודות מועמדים), ואז הקהל בבית מצביע מבין המועמדים את מי להעיף.

למעלה