מומחי הלחם לכאן

חנהפ

Active member
מומחי הלחם לכאן

מכינה לחם שאור, יוצא ממש טעים, אפוי היטב,אבל הרך של הלחם מרגיש לי לח כזה , מה אתם אומרים? עוד 10 דקות בתנור או שמשהו ביחסי מים קמח צריך שיפור?

 
לחם שאור

נתקלתי בבעיה ולדברי חברים הבנתי שלחם שאור צריך לפרוס רק לאחר כ5-8 שעות מסיום האפיה.
מאז כאשר לא מתנפלים על הלחם והוא נשאר מספיק זמן ללא פריסה . נעלמה הלחות.
כעת מחלקת לשניים האחד לא מתאפקים הריח מטריף ואוכלים חם . השני מתקרר היטב ולא לח
בהצלחה
 
למעלה