מומחי מחשבים - עזרתכם נדרשת

Le Duke

New member
מומחי מחשבים - עזרתכם נדרשת

לפני שנה קניתי חתול והגיע הזמן לשדרג אותו. פתחתי את מכסה הקרקפת וראיתי שעבדו עלי! במקום חיבור firewire ,שמו לי איזה פורט LPT מתקופת האטארי. פניתי לפורום האקרים-חסרי-חיי-חברה ,אך הם הפציצו אותי בכל מיני מונחים כמו עכבר אופטי ,ינשוף גרוזיני ועוד... בפורום תמיכה ענתה לי סיגי והציעה לי שירותים תמורת תמיכה ,אך גם לה לא היתה תשובה. מצ"ב תמונת החתול. אנא עוצו לי מה לעשות. בתודה מראש, ל.ד.

j i m m y

New member
התשובה לעכבר אופטי

חתול אנאלוגי טוב זה מעפן

neuron

New member
הייתה לי בעיה דומה פעם

עם כלבת הקולי dual-Xeon שלי. למי שלא מכיר, מדובר בכלבת קולי דו-ראשית (מאוחר יותר גיליתי שהיא גם דו-מינית אבל זה לא קשור) עם יכולת עיבוד מרשימה. היעוד שלה היה לשמש כסרבר עבור שאר חיות המחמד שאני מגדל (שני אוגרים, דג זהב, חתול פרסי ובשאר אסד), אבל התגלו לא מעט בעיות של חוסר תאימות ופעמים רבות הסרבר (כלבת הקולי) נפל. אני באופן אישי פתרתי את הבעיה על ידי התקנה מחדש שלמערכת ההפעלה ומעבר למזון כלבים מקופסאות שימורים במקום מזון כלבים יבש.

el presidente

New member
אני כבר שבוע מנסה לקנפג את

הארנב שלי מחדש..משום מה במנהל המשימות שלו רצה כבר יומיים תוכנית של אכילת חסה...והורדתי לו מלא גזר מהקאזה.לא חבל?!

neuron

New member
תגיד

ארנב זה לא פאסה??? אני אחרי שלא הצלחתי להתקין כמה משחקים על הארנב שלי התייאשתי ממנו והקפצתי אותו במחבת ביחד עם כמה מהירקות שמהן קודם לכן הוא אכל.

neuron

New member
וזה היה טעים פחות

מלאכול את החתול הסיאמי שלי מוקרם בשמנת עליה הוא הופקד לשמור. הוא גם לא תיפקד טוב בתור שומר מסך.

M.Z

New member
במקרה כזה בפעם הבאה

תנסה לעשות איחוי. אבל לפני שאתה מתחיל באיחוי קודם תסרוק ותחפש קבצים פגומים, שלא יהיה איזה וירוס שיפיל לך את המערכות.

cobainos

New member
חברים...

קצת קשה לי להבין את ההומור המוזר שהולך כאן...אולי תסבירו?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif וזה מזכיר לי את מה שאמרתי

למורה הכוסית שלי באמצע שיעור מטמטיקה: "המורה, אני מתקשה!"

Fedia Almighty

New member
הבדיחה שהצחיקה את השטן

יש לנו מורה אחת בבית ספר."מלמדת" מוותמטיקה. הכלבה באה לכיתה עם גישה של i dont give a f**k, you can all just blow me one by one יש לה שיער שחור, הבעה של "כל מי שנכשל הולך לגיהנום" והיא פשוט מדכאת אותך לרמה כזו, שבא לך לחתוך ורידים בהפסקה או לכרסם את הסורגים בחלון ולקפוץ ממנו. רוב התלמידים משוכנעים שבפרטיות ביתה סוגדת לשטן (או שהיא המחליפה שלו), שוחטת חתולים ומאכילה בזה את הילדים שלה. היא מאמינה בתורת הגזע, רק ששינתה אותו קצת. ציטוט ממנה:"לא איכפת לי שכולם יכשלו ואני אשאר עם שלושה-ארבעת תלמידים וביחד נתקדם בחומר". היא תעיף את כל הגזים הנחותים, אלה שלא משקיעים מספיק או לא מבינים אותה והיא תישאר עם יורשי הגזע המתמטי הטהור, אלה שעושים עבודות נוספות ובאים עם סרטן הדם לבית ספר, רק כדי לא לפספס חומר. ההיטלרית הזו אף פעם לא מחייכת. טוב, רק אולי כשל החרשנים מתבכיינים לה שיש להם השבוע כבר 1,921,794 מבחנים ואין להם זמן ללמוד את השטניזם המספרי שלה או כשהיא מחלקת את הנכשלים (ציונים, איך שהיא קוראת לזה). היא מציצה אז דרך השיער השחור שלה ובמחשבה של "אני כל כך אדפוק אתכם הפעם" נדמה שיש לה חיוך מוזר, לא טבעי על הפנים. כזה שיגרום לילדים קטנים לרעוד מפחד ולהשתין במכנסיים עד גיל 29. היא ההוכחה שאין אלוהים. בכל אופן, יום אחד, מישהי שאני מכיר מי"א ("נ") קיבלה נכשל והשטניסטית הזו רצתה להוריד אותה ל3- יחידות, למורה גיי מסויים פיני שמו. (באמת). אחרי קבלת הנכשל, השטניסטית מודיעה ל"נ" (עם נימה של סיפוק בקולה) שהיא הולכת להוריד את "נ" הקבצה לפיני (איפה שכולם לומדים שאפשר ללמוד גיאומטריה דרך תנועות הידיים של פיני). בהפסקה, "נ" מתפרצת לחדר המורים, מוצאת את ההיטלרית וצועקת על כל חדר מורים:"לא, "השטנית" אני לא יורדת לפיני! אני לא יורדת לפיני! כשהסוגדת לשטן שמעה את זה היא צחקה צחוק אפל, חזק ומעוות. נדמה היה ששכל הקירות בחדר מורים רעדו ושהשטן עצמו צחק ביחד איתה. זו היתה הפעם היחידה ששמעו אותה צוחקת, כי הרי התלמידים ילמדו הרבה יותר טוב אם תהייה בכיתה אוירה של אסיפת זק"א שבועית.

למעלה