מומחי פרופורציה כנסו בבקשה

yossi21589

New member
מומחי פרופורציה כנסו בבקשה

שלום יש לי שאלה .. עשיתי קעקוע קטן בגב וגילחו לי את השערות לפני שעשיתי ומאז גדל ואני כל הזמו מוריד ותאמת כנראה שזה קצת תורשתי וגדלו לי שערות גל באזור הישבן אני לא נראה שעיר אבל יש לי בישבן ובגב התחתון נאמס לי להוריד כל הזמן זה גם כואב וגם מציק וגם יש קוצים קטנים ומרגיזים אני יכול לעשות לייזר הבעיה היחידה היא שאני בן 15 יש לי שער שחור שחורר ואני בהיר..:) אבל אני חייב להוריד נאי לא יכול לחכות זה מציק..וזה גם מגעיל ומעפן לחברים שלי גם יש הם לא הורידו אבל אני כבר הורדתי לתחושה, עכשיו אני מתכוון לעשות לייזר ואפילו ההורים שלי תומכים בזה.. אני שואל אתכם מה לעשות כי זה ממש מציק לי! ורק לייזר ייעשה את העבודה אני רוצה לדעת.. אתם עושים לייזר בישבן?.כי זה אזור מאוד בעייתי בדרך כלל גודל שם:) אממ פליז תעזרו כן אוו כן אני עושה הסרה..אבל בכל זאת שאלתי.. אני ייעשה כשייתחיל הבית ספר בחופש זה היה קצת בעיה לא הייתי המון בבית ובילנו וכדומה ועכשיו כשאני פה וזה אז זה טיפול קצר כמה פעמים צריך לבוא וזהו נכון..? אז בבקהש תעזרוו

הסרת שיער

היי יוסי ראשית, כן. אפשר להוריד שיער בישבן. בנוגע לגיל - עליך לקחת בחשבון שמפאת גילך, שיער עוד ממשיך לצמוח, ולכן גם כשיוסר השיער הקיים, ייתכן ששיער נוסף יצמח. אם אתה בכל זאת רוצה להסיר את הקיים, אתה מוזמן. בנוגע למספר הטיפולים - בעיקרון כל אחד מגיב אחרת. יש שלאחר שלושה טיפולים כבר לא צומח שיער כמעט, ויש שזה לוקח להם שישה, שבעה ואפילו שמונה טיפולים. ממוצע הטיפולים בהסרת שיער באופן כללי הוא בין 4 ל-8 טיפולים. פרופורציה מאפשרת 12 טיפולים בחבילה, שזה בערך שנתיים (אחד לחודשיים פחות או יותר). ב-90% מהמקרים אין כל צורך בטיפולים נוספים. בהצלחה!

למעלה