מומים רחמיים

ayeletbp1

New member
מומים רחמיים

האים יש כאן מישהי עם מום ריחמי (רחם דו קרני או חד קרני או מחיצתי?)

לי יש מחיצה

יש המון סוגים של מחיצות וכל מיני, לרוב זה לא מהווה בעיה, בעיקר עם כבר עברת את הטרימסאר הראשון.

מסכימה אבל על פי מה שנאמר לי רוב

סוגי המחיצות (ויש די הרבה מסתבר) לא אמורות להזיק בשלבים המתקדמים. מה שכן צריך לקחת בחשבון זה שבלידה יש סיכוי לקיסרי בגלל שלעובר לעיתים קשה להתהפך בגלל המחיצה ולעיתים רחוקות זה אף מוביל ללידה מעט מוקדמת. בכל מקרה לאחר ההריון ניתן לרוב להסיר את המחיצה בהליך די פשוט כדי שלא תפריע להריונות הבאים.(אצלי הרופא מאמין שהמחיצה גרמה לשלושת ההפלות הראשונות שקרו בשליש הראשון). בכל מקרה המצאות מחיצה מכל סוג מחייבת בדיקות אולטרסאונד תכופות יותר מהממוצע בשביל לוודא שהיא לא מפריעה לעובר ולא לוחצת על הגפיים או הראש.

shomeret2

New member
לי הייתה מחיצה וילדתי מוקדם

בשבוע 33. הריון שני הסתיים בקיסרי בגלל עכוז. אז אצלי כל הסטטיסטיקות התקיימו.... רק שלא ידעתי מראש על קיומה של המחיצה. אייך נודע לכן? זה לא נראה בבדיקת אולטראסאונד רגילה במהלך ההריון. וגם לא לאחריו? בכל אופן אצלי הסירו את המחיצה בניתוח הקיסרי כנראה שלא לגמרי כי ההריון הנוכחי שוב התעכז התינוק ועברתי היפוך מוצלח תודה לקל אצל ד"ר פולק בביקור חולים. ללא כאבים ובמהירות. מומלץ מאד! ועכשיו סוף סוף אני מחכה בשמחה ללידה לאחר הריון ארוך וקשה שכלל שמירה ודאגה לאורך כל הדרך!

למעלה