מומי לוי

מומי לוי

הידעתם שהוא זכה השנה בפרס אקו"ם על "תגלית השנה"? שזה כמובן פרס הרבה יותר חשוב מעמ"י

אגב, ניסיתי למצוא תמונה משותפת שלו

ושל גלי ופשוט לא מצאתי
רק מהקליפ...
למישהו יש?

שרית7

New member
יש ךי תמונה של גלי ומומי בגיל 10

הוא השתתף בפסטיבל הילדים עם השיר "סיבה למסיבה" של אלי גורנשטיין וזכה במקום הראשון צילמו אותו עם דודה גלי. זה היה כמדומני בשנת 1977 אם זה מעניין אתכם, אני יכולה לחפש את זה ולסרוק. אה ונזכרתי שיש לי גם תמונה שלהם מתקופת האלבום ביום שאחרי כשהם מבצעים יחד את שיר הנושא מצילומים של להיט בראש

willo1

New member
אה אם כבר מדברים על מומי

הוא מוזכר בכתבה ב7 ימים על קוואמי. שהוא עזר לו באיזה שיר. מומי יוצא שם חמוד.

שרית7

New member
אני מתה כבר שיגיע הקדם נורא אוהבת

אפרופו קדם משום מה נזכרתי דווקא בעפרה חזה ז"ל כי אחד הקדמים הכי זכורים הם עם השיר חי והשיר שירו שיר אמן ותמיד אשה של פנינה רוזנבלום זוכרים את הקדם הזה? בקיצור ביום שלישי הקרוב במשעל חם יעלו מסמך שישפוך אור על מותה... ראיתי פרומו נשמע מעניין.

10 הגרי

New member
נדמה לי שהשבוע ישודר בערוץ...

הקולנוע הישראלי ביס סרט חדש שקשור אליה.

בטח זוכרים.באותו קדם נוצרה למעשה

אותה "יריבות" בין ירדנה לעפרה-בגלל התחרות הצמודה בשלב הנקודות. פנינה רוזנבלום בהופעה בלתי נשכחת בשמלה נוצצת בצבע כחול מזעזע בשיר שהגיע למקום האחרון והפך בפי רבים לבדיחה.יש לי את הקדם הזה בקלטת(של טייפ). מעניין מה עוד יחדשו לנו בתעלומת מותה אפוף המסתורין של עפרה ז"ל.עדיין נותרו סימני שאלה ורב הגלוי על הנסתר.דמות המפתח בפרשה היא הרופאה ד"ר מימי הטמן-פרי,והתמונה תתבהר רק אם היא תשבור שתיקה ותתראיין.האם הולך להיות מעניין?האם צפויים לנו גילויים מרעישים או ספקולציות ממוחזרות? נדע ביום שלישי.

למעלה