מומי מתארח בפורום

dweck2k

New member
מומי מתארח בפורום

אהלן חברים, מומי לוי יקירנו, זמר ההיפ סול של ישראל מגיע לאירוח בבלוג TV. מתי? מחר, יום שני, ב-18:30. על כן אתם חברים הפורום מוזמנים לשרשר שאלות והוא יענה להן. בלו בנעימים. דוויק

RunNGun

New member
נצל"ש - מחר בחצות

ספיישל "BASE - מוזיקה שחורה היום" לסיכום 2007 במוזיקה השחורה. זה קורה מחר, בין חצות ל-2, ברדיוס 100FM. שווה.

שימו לב- האירוח יתקיים בשעה 18:00

אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר מעכשיו
אירוח נעים!

אם הוא היה יודע איך מדברים עליו פה..

ואם כבר הוא פה אז אני אשמח לומר לו שהוא צריך להשמיע יותר ישראלי ולהפסיק לחשוב שהוא איזה אנג'י מרטינז (יענו שיתנתק מהבילבורד).

rhyme

New member
יש לי שאלה.

למה אין כל ניסיון במוזיקה שלך ליצור משהו מקורי? אלא רק ניסיון לעמוד בסטאנדרטים כאלה ואחרים (סאונד, שירה, הפקה וכו'). בכנות, המוזיקה שאתה מייצר עשויה טוב, בכל האספקטים הטכניים שלה, אבל מוזיקה שבאמת מזיזה משהו אצל מישהו, זקוקה לקצת יותר מזה. לדעתי. המוזיקה שלך משעממת אותי. זוהי שאלה לגיטימית, למקרה שאחד מהמנהלים יחשוב אחד, למעשה, אולי אפילו יותר לגיטימית משאלות חנופה כאלה ואחרות, לשם הדיון.

../images/Emo26.gifשאלות

מומי, אני זוכרת אותך עוד ממוצ"ש ואפילו לפעמים רואה אותך בשידורים החוזרים של ערוץ 1 כשהיית בלהקה צבאית... רציתי לברך אותך על הירידה העצומה במשקל ולשאול איך ביצעת זאת

kapoya

New member
למה כבודו מחק את השאלה שלי?

שאלה לגטימית לחלוטין, שתשובה שלה אפשר לקרוא בכל מדור רכילות סוג ז'. בושה שאתה מוחק ו/או משאיר שאלות בהתאם לנוחות שלך. אני אנסח שאלה אחרת, אוקיי? שלום מומי, אני באמת באמת "מעריך" ו"מוקיר" את כל מה שאתה מייצר, יש אומרים שזה מוזיקה אבל נו מילא. מתי אתה פורש וחוזר ומתמקד על מה שאתה יודע לעשות הכי טוב (לא תומאש, אני לא מתכוון למה שעובר לך בראש כרגע), וזה בעצם לשדר ברדיו? בהצלחה וחן חן.

מומי היקר

מהו אלבום ההיפ הופ האהוב עליך? מיהו הראפר האהוב עליך בארץ ובחו"ל? מיהו הראפר הגדול הבא בישראל (שעדין לא מוכר לקהל הרחב)? אם לא היית עוסק במוסיקה/רדיו מה היית עושה כיום? ובגזרת הR&B - זה ששאבת השראה מהרבה מהענקים כגון סטיבי וונדר, מרווין גיי וקרטיס מייפילד זה ברור, האם ישנם אומנים פחות מפורסמים שהשפיעו על הסגנון שלך? בהצלחה עם ייבוא אישי!

Hypnotize

New member
מומי

אם היתה לך אפשרות לבחור, עם איזה זמר R&B מחו"ל היית רוצה לעשות דואט?

Hypnotize

New member
רציתי להוסיף שאני נורא נהנת מהשירים

"לא ישן" ו"בוא אלי" ואני מקווה מאוד לראות בקרוב קליפ לאחד מהם. מה באמת התוכניות לגבי קליפים והשירים הבאים שאתה מוציא לרדיו?

מומי?

לא אהבתי את השם יותר מתאים לך שלמה (כן קראתי את הכתבה במקור ראשון.) אתה תותח. אין לי שאלות אני בכלל לא נגדך, אתה הבנ`א הראשון בישראל שהביא את המושג של ליוי וקול שני להיפ הופ, ואת האמת שיחקת אותה עם הליוי שלך לסאבלינימאל, בדיסק הראשון אתה שר אשכרא כמו בחורה. וזה מגניב! תודה שנתת לנו לטעום מסטייל כריסטינה בריטני וביונסה שיוצא מפיך (אני מתכוון אך ורק לליוי באותו הדיסק) והטענה היחידה שלי לצאת נגדך היא בסינגל דואט עם שלוש לראש זוז מצד לצד, השיר ערסי למדי והוא כמין המנון ראפ שמלמד איך לרקוד בעע... אחי היקר תמשיך להקפיץ אותי ואת עוד 200 האנשים במוסד (ובג`י ספוט?) חולה עליך! גוד לאק מיסטר דיג`י...

hili2006

New member
שאלה מצחיקה..

קודם כל רציתי לומר שאתה פשוט בנאדם מדהים ואני ממש נהנית מהשירים שלך כמו שאר המשפחה שלי (וזה נדיר..
) השאלה שלי היא אם אתה זה שדיבבת את קורנליוס באצבעונית?..

וולפהרט

New member
ברור שזה הוא!

והוא גם שר אותו! חוץ מזה הוא שר גם בסוס פרא, מלך האריות 2 וטרזן את כל השירים! והוא גם מדובב את האופה מסינדרלה 2, את הליצן מהגיבן מנוטרדם ואם שכחתי מישהו אני מתנצלת...

למעלה