מומלץ ביותר!!!! תורידו את השיר (זה חוקי),ותגידו לי מה אתם חושבים עליו??? אני נקרעתי
A Azar Azar New member 19/12/02 #1 מומלץ ביותר!!!! תורידו את השיר (זה חוקי),ותגידו לי מה אתם חושבים עליו??? אני נקרעתי
Y yanivtr New member 19/12/02 #2 חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif , גדול!!!!!! התפקעתי מצחוק ששמעתי את זה אתם תמותו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif , גדול!!!!!! התפקעתי מצחוק ששמעתי את זה אתם תמותו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
R rotemami New member 19/12/02 #3 חחחחחחחחחח............/images/Emo6.gif יו איזה קורעעעעעעעעעעעעע מאיפה זה?! ומי זה המג´נון הזה ששר את זה?? כמה קללות הוא דופק שם....... חחחחחחחחחחח.......
חחחחחחחחחח............/images/Emo6.gif יו איזה קורעעעעעעעעעעעעע מאיפה זה?! ומי זה המג´נון הזה ששר את זה?? כמה קללות הוא דופק שם....... חחחחחחחחחחח.......
ג גולגולוש New member 21/12/02 #6 ../images/Emo93.gif אבא שלי היה בחדר.... לא יפה לעשות לי את זה... יכולת להזהיר...
R rotemami New member 21/12/02 #10 זה איזה אחד ששר את השיר של טאטו... רק שהוא שר ברוסית ומקלל שם... אני לא רוסייה אז אני לא יודעת מה הוא אומר אבל הוא אומר שם דברים כמו סוכה בלאט... וכאלה... וכולם יודעים מה זה... זה קורע מצחוק! הוא נשמע כזה דפוק!
זה איזה אחד ששר את השיר של טאטו... רק שהוא שר ברוסית ומקלל שם... אני לא רוסייה אז אני לא יודעת מה הוא אומר אבל הוא אומר שם דברים כמו סוכה בלאט... וכאלה... וכולם יודעים מה זה... זה קורע מצחוק! הוא נשמע כזה דפוק!
א אמיתי טויטי New member 22/12/02 #11 ואנחנו כמובן לא נתרגם פה כלום... כי זה לא יאה ולא נאה לפורום שלנו.