מומלץ לא להתקרב לנירטל אבטחה

1שרוטית

New member
מומלץ לא להתקרב לנירטל אבטחה

עבדתי שם במשך חצי שנה , יחס גרוע מתיחסים לעובדים כמו לערבים . תמיד יש בעיות בשכר . לא משלמים על שבתות . בקיצור יש מספיק חברות לאבטחה ורפואה בארץ , מנירטל מומלץ להיזהר

boazt25

New member
מפריע לי שכתבת מתייחסים

"כמו לערבים". גם ערבים הם בני אדם, שלא ראוים כמוך לקבל יחס כזה מצד החברה הנ"ל. נסי לבדוק באמ"יל אם יש אפשרות שתוכלי לתבוע אותם על אי תשלום שבתות ושעות נוספות.

joshh

New member
ראשית...

ברוכה הבאה לפורום. אני גם מסכים, היחוס שלך לגבי ערבים לא במקום. לא היית רוצה לשמוע זאת לגבי יהודים, נכון ? אז בואו נשאיר את הגזענות מחוץ לפורום. את מוכנה לפרט את מה שהם לא נתנו ? אבי יכול לייעץ לך ואולי במידה ותראי לנכון להגיש תביעה אמי"ל נותן את השירות הזה גם. בברכה, joshua

למה כל האנשים רוצים לדפוק את החברה

שבהם הם עובדים אני לא מבין. במקום לתפוס איתם ולסיים את כל זה בדרך הטובה ביותר?

avi1976

New member
כי את רוב האנשים האלה דופקים!!!

אתה בטוח שאתה לא מנהל?

לא אני לא מנהל

אני עובד זוטר- שמאבטח טיולים ומאוד אוהב את העבודה שלו ותאמין לי בחברה שאני עובד בא אני מרגיש כמו בבית- יש יחס חם כלפי וגם כלפי כל העובדים

joshh

New member
בוא נחשוב על זה ככה....

אתה תיתן לי 1000 ש"ח, ואני לא ירצה להחזיר לך. אחרי שתצעק, תבכה ותרצה לתבוע אותי, אני אגיד לך שבוא נסיים את זה יפה. איך ? בכך שאני אתן לך 200 ש"ח כפשרה. ניראה לך דרך טובה ? אז אנחנו לא מוכנים לקחת את ה-200 ש"ח ורוצים שאת המגיע לנו 1000 ש"ח ולא אגורה פחות או יותר. זה ההגיון מאחורי זה.... joshua

אוקי

אבל ממ לא צריך בכול זאת לדחוף את אמי"ל לכל מקום- מספיחק שאותם צדדים יסגרו את הנושא הזה בלי לערב תביעה משפטית

joshh

New member
תראה..

אתה שומעה את כל הסיפור הזה עכשיו. אנחנו עברנו את כל השלבים שאתה חושב עלייהם. אני מסכים איתך בגדול, אבל לפני שאמי"ל הייתה בכל הסיפור הזה חברות השמירה היו צוחקות על המאבטחים. ואני כבר שמעתי הכל... רוב חברות השמירה מעדיפים שיתבעו אותם 10% מהמאבטחים ועדיין הם מרוויחים המון כסף על גב המאבטחים. וגם שהם תובעים אותם 9% מאותם 10% מגיעים לפשרה מאוד מאוד כואבת למבאטח ואז הם צריכים לשלם למאבטח רק 40%-30%. אם היה להם טיפה כבוד והם היו נותנים למאבטח את מה שמגיע לו מהתחלה, אמי"ל לא הייתה קיימת. תחשוב על זה. joshua

תראה

אני מכיר ויצא לי להיפגש עם חלק מהעובדים של ניר טל ואני מכיר גם את האחראי שם.שוחחתי איתם הם אמרו לי שדווקא מתייחסים יפה לעובדים שלהם בקשר לתשלומים אין לי מושג

joshh

New member
אתה יודע מה.

אם אתה מראה לי חברה אחת שנותנת הכל לפי החוק, ואני לא מדבר יותר ממה שצריך ולא שמתיחסים אליהם כמו מי יודע מה. פשוט נותנים להם הכל לפי החוק. אני מוכן לדבר עם דירקטוריונים של אמי"ל שיתנו לאותו ארגון תו תקן של אמי"ל + פרסום - שזהו הארגון עם תו תקן של אמי"ל ועוד פרסום חיובי + נדאג שהלוגו של אותה חברה תצורף לאתר אמי"ל וחברה בעלת תו תקן. איך נעשה זאת ? אני רוצה לפחות מ-20 עובדים של החברה שאמי"ל תבחר באופן אקראי תלושים שלהם של חצי שנה או שנה אחורה לבדוק אותם (למען האמת אנו צריכים תלוש אחרון), ולדבר עם אותם עובדים. ואז אני מתחייב לקדם זאת (ויש לי כוח לקדם זאת). מה אתה אומר ? עשינו עסק ? joshua

אתה בתור מנהל אני רוצה שתראה

לי חברה שמשתמשת על פי תו תקן וגם תראנה לי תלושים שאותם חברה לא מרמה את העובדים שלה.

joshh

New member
כוונתך לחברות אחרות ?

אני לא צריך ללכת הרבה כדי להראות לך את ההבדל. לא שלא חסר חברות המנצלות את עובדייה. אך בהכיפים כו גדולים כמו חברות אבטחה אין.

joshh

New member
בידיוק.

זה לא אומר שזה בסדר. צריך להילחם בהם גם. אנו מתחילים בחברות האבטחה.

אוקי.-אני מאמין שלא כל מנהל

חברת אבטחה או חברה אחרת ירצה לדפוק את העובד שלו. ככה אני מאמין ורואה לנכון

joshh

New member
מזה כל מנהל ?

מדובר בקבוצות ניהול וחישוב פיננסי. כשמדובר בכדאיות פיננסית, עדיף לפתוח חברת אבטחה כי הינך יכול לעשוק את עובדייך ולבהרוויח + עוד כסף מהם + מה שאתה צריך להרוויח מעבודה ישרה. מבודר פה בחשבון פשוט: 10ש"ח מעבודה + 10ש"ח מהעובד שלך = 20ש"ח. בקיצור: תראה לי חברת אבטחה שלא עושה את זה וכמו שאמרתי אני מוכן לדאוג לה לתו תקן של אמי"ל. תנסה... joshua

שמע אני אגיד לך ככה

לא בראש שלי להיכנס למיטה חולה וזה כמו שאתם מספרים זה מיטה חולה. מספיק לי שאני עובד באבטחת טיולים ונהנה מכל רגע שם עם אנשים שאני עובד איתם. אז תרד מהעניין.

dobhy46

New member
רועי היקר איננו רוצים לדפוק תחברות

בהן אנו עובדים כי אין לנו תכח לזה אבל מה כן? החברות דופקות אותנו יקירי ,זה שפוטרתי מהעבודה ולא שולמו לי פיצויים והרבה שעות שבת וחג שאותם עבדתי ומגיע לי זה נקרא שאנו דופקים את החברות אבטחה ? שעושקות אותנו וגוזלות מאיתנו כל גרגר של בריאות וכוח? אנה תשובתך

למעלה