מומלץ! להודעות הנבחרות!

just4fun

New member
מומלץ! להודעות הנבחרות!

מכתבו של חייל: לאלמונית איך אפשר לתאר חוויות? מילים זה דבר נדוש... דברים שאתה רואה ומרגיש למישהו אחר? איך אפשר להסביר לך ג´ובניק חי טוב? מוקף חיילות ויש לו את כל האפשרויות והזמן לעשות. חבל שהשנים הכי יפות חולפות מהר. למה כשאני מגיע הבייתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת אתה מקסים, אתה חמוד אבל אני לא אשב פה שבוע שבועיים ואחכה לאדון שיגיע עייף,מסריח ומלוכלך. ברוך השם אני פה והאפשרויות לצידי. ועוד שבת עברה. כשהתגייסתי היו במחלקה הרבה חברות מכתבים, חבילות ופתאום נשארנו כולנו בלי חברות ורק עם זיכרונות. בגלל שלוש ארבע שנים מזדיינות. אני שוכב בתרגיל בתוך הבוץ יורד גשם וקר לי אני רועד בלב קר. כשאני שוכב פה בקור את מתהפכת במיטה החמה בבית המוגן בין השמיכות לבד או עם ההוא. לא חושבת על כלום לא יודעת שיש חיילים ששוכבים בקור ורועדים מתים לעצום עין, ללכת לישון וששומרים עליך-אלמונית יקרה כדי שתוכלי לשכב במיטה החמה. אז איך אני אסביר לך את ההרגשה שלך מתח וחרדה של פחד ואהבה כשאני בא הבייתה ומספר על החבר שנהרג אתם מהנהנים עם הראש בצער ומספרים על המכונית החדשה שקניתם. כשאני סופר אבנים בשטחים ומולי שורפים את דגל המדינה בעיתונים כותבים על חיילים שיורים והורגים. כשאני רץ בים הסמטאות וילד בין 10 מקלל את האמא והאחיות ומספר איך זיין אותם מ-א ועד ת אני נגנב שאני על הבט"שית. ואת בבית רואה רק תמונות. אני רוצה לשמוע מילה טובה כשכואב לי הגב והעיניים אדומות מחוסר שינה אני קורא בעיתון איך מסיבות אידיולוגיות לא מוכנים הבני-זונות לשרת בשטחים כי זה נוגד את צו מצפונם ויש פראיירים אחרים שיעשו את העבודה בשבילם. ואני מה אני?! חלאת אדם שעושה את העבודה השחורה? הם לא קולטים איפה הם נמצאים כי בלעדינו הם פשוט לא היו קיימים. אני לא מבקש רחמים אני לא מרחם על עצמי. אני פשוט זועק על אי הצדק. אין סיפוק גדול יותר מלאכול לחם בשבת ולהרגיש שאתה עובד וקורע את התחת בשבילו. כשאתה שוכב במיטה החמה עם החברה אתה יודע שמישהו שומר עליך בגלל איזו מציאות מזדיינת שנראת אבודה. אבא אחים חברות וחברים אני גאה, גאה להיות חייל קרבי. אחותי בת השמונה שלחה לי מכתב וכתבה לי פשוט תודה התרגשתי אם לא הייתי משחק אותה קשוח הייתי גם מזיל דמעה כי בשבילה אני נמצא כאן. לא דורשים משכורת גבוהה או מכונית צמודה רק מילה טובה שנדע שיש לנו מאחור אומה שלמה שנדע בשביל מה שנרגיש שלא כל דבר קשה ובלתי אפשרי כי בשבילך נעשה הכל- מולדת אהובה שלי. אולי זה נשמע מצחיק אולי סתם בלבולי מוח אך גם כיום יש מי שחושבים ככה. אז תביעי תמיכה בחייל הנלחם למענכם תנו לנו כוח להמשיך קדימה ולנצח. על החתום החייל הפשוט *נכתב בפורום מתגייסים

danistar

New member
חייל יקר ..

אני מאחורייך !! כל מילה שלך , כל הברה , כל תחושה שאתה מנסה להעביר . גם אני הייתי פעם חייל , גם אני הרגשתי כמוך . היום אני איש מילואים וההרגשה לא יותר טובה . אני מתבייש בשם המדינה שנוהגת בכם ככה , בשם כל אותם יפי נפש שלוקחים הכל כמובן מאלייו ואין להם את השכל להבין מה אתה עושה למענם . חייל יקר אני אסכם את הכל במילה אחת : תודה .

למעלה