מומלץ מאוד
עם איי. סיו

EyeSeeYou

New member
מומלץ מאוד../images/Emo70.gif עם איי. סיו

מופע הסאטירה "סושי על האש" ב"צוותא2". מספר רב של קטעים סאטיריים על הכלכלה, על הפיגועים, על המצב, על הבחירות, על הומואים ובכלל. 40 ש"ח.
הסרט "שר הטבעות - שני הצריחים". ההמשך המדובר של הסרט הראשון בטרילוגיה (שר הטבעות- אחוות הטבעת), עוצמתי, מושך, ממכר.. שווה לבדוק בתחילת הסרט אם יש הפסקה, אנחנו היינו אמש ולא הייתה - מאחר והסרט נמשך שלוש שעות..כדאי להצטייד ב"צ´ופרים". כמו כן בונוס שנשלח אלי היום - כוכבי הסרט שר (פי) הטבעות בתנוחה ציורית...(ברררררר הייתי מוכן להצטייר איתם)
לא לאכול המבורגר בשתיים בלילה.

daniel365

New member
או קיי... בוא נעצור לרגע.... ../images/Emo70.gif

דבר ראשון אני מוחה על השמצת ההמבורגרים
בשתיים בלילה... לדעתי היה חיוני
, טעים
, מזין
, עסיסי
ובכלל חיובי
באופן כללי
!!!! דבר שני אני בהחלט תומך בהמלצת הסרט
ועוד יותר בהמלצת בדיקת ההפסקות
... לי היה קשה לקום ואחרי שקמתי קשה היה לי לשבת. ניסיתי למצוא חלק בגוף שלא כאב
לי אחרי 3 שעות (או ליתר דיוק שעתיים ו-57 דק´...) והחלק היחידי היה האוזן הימנית... אז באמת לתשומת ליבכם!!! ודבר שלישי - מה עם מופע האימים של רוקי??? מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני.

שרה

טבעות... אכן סרט טוב. אכן יותר טוב מהראשון. מעט פחות זורם, אבל פיצו על כך בעובדה שהוא הרבה יותר הומוריסטי (גימלי
). עוגי ושות´ ראו באולם 7 של סינמה סיטי. הסרט התחיל בשעה 22:30, וכעבור שעתיים ורבע היתה הפסקה. במקרה שלנו דווקא הייתה התמרמרות על עצם קיומה של ההפסקה (במיוחד אם כבר הגענו לשעתיים ורבע...). אז אם דרושה לכם הפסקה - שם זה מקום אחד בו היא קיימת. בנוסף - יש המווווווווון מקום לרגליים... וחניה. חופשית. שיהיה בכיף

הפסקה?? ../images/Emo5.gif

הפסקה רק הורסת! הסרט בהרבה יותר טוב מהראשון ולגולאס, אחחח לגולאס
יאללה שתעבור שנה ויצא השלישי

מה קורה?

או שאתה הולך לשירותים או שאתה מחכה לסוף. כמובן שהאפשרות השניה עדיפה, מי ירצה לפספס חלק מהסרט.. הפיפי יכול לחכות

Liroy25

New member
3 שעות???

לשלפוחית שלי יש אישיות משלה והיא לא אוהבת לחכות! האפשרות הנוספת אגב היא לרוקן את כוס השתיה מתכולתה וכשאף אחד לא רואה למלא אותה שוב...

EyeSeeYou

New member
לא אמרתי לא טעים..

זה פשוט...קצת כבד לשעה מאוחרת זו של הלילה לאחר שלוש שעות ישיבה. ואם האוזן הימנית שלך לא כאבה זה רק בגלל שלך לא צעקו באוזן כל הסרט כמו שזה שישב מימיני טרח לעשות (אהם אהם). להבא קצת שקט בבקשה בסרט.. או שבפעם הבאה אני משאיר אותך בבית

daniel365

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif FUCK OFF

Yaniv-DC

New member
שר הטבעות - שני הצריחים

ג´יז... כמה שזה נשמע רע בעברית. סרט מצויין ומומלץ שגם אני נופל חלל וכמו אמריקאים רבים וטובים אחרים הולך לראות אותו פעם נוספת. בניגוד לכל מיני מבקרי קולנוע פלצנים ב-Yנט כותבים (נו, נותנים לרענן "מריר לי בחיים" שקד לערוך את המדור...), הסרט טוב, מושך ומרתק מהראשון.

זורבבל

New member
פעם שניה דווקא לא (אולי כן ../images/Emo3.gif)

אכן הרבה יותר טוב מהראשון. נהנתי מכל רגע. תומר נ.ב "שיר הנושא" הוא רימקס ל Requiem for a Dream

ח מ צ י ץ

New member
אגב, Requiem for a Dream

מעבר להיותו סרט מדהים רכש מבחינתי לפחות בלעדיות על הפסקול המדהים. מה זה למקסס אותו ולהכניס לסרט כמו שר הטבעות. נוראי לדעתי למי שצפה ב רקוויאם בעבר. מעלה פלאשבקים. ומי שלא ראה רקוויאם - זה הזמן.

EyeSeeYou

New member
מומלץ מאוד../images/Emo70.gif עם איי. סיו (2)

"מיניות ואהבה" - זיגמונד פרויד - מהדורה עברית ראשונה. פרטים נוספים בכתבה המצורפת
"הג´חנון של אמא"-משלוחים - 4 ג´חנונים ענקיים עם ביצים רסק וחריף - ב56 ש"ח בלבד. מגיע מהר וארוז מצויין, מומלץ בלילות החורף הקרירים עם סרט(שגם אפשר להזמין(+בן זוג(שעדיף למצוא לבד,אבל אם לא מוצאים יש שירותי ליווי).

Liroy25

New member
ג´יחנון בלילה??

אתה שפוי?? איך אפשר להרדם עם יציקת הבטון הזאת בתוך הבטן שלך?!? ג´יחנון אוכלים ביום שבת בבוקר! נו..אשכנזים!

EyeSeeYou

New member
עיניים

אשכנזים ישנים ביום שבת בבוקר לקראת החמין של הצהריים. אתם המזרחיים קמים בשבת מוקדם כדי לפטם את עצמכם וללכת לבית כנסת ולסלסל.

daniel365

New member
אני מבקש ../images/Emo124.gif לא להשמיץ.. ../images/Emo11.gif

דבר ראשון אני רוצה לציין ש-ICU מעדיף ג´חנון תעשייתי
על פני הג´חנון של אמא שלי
. אני מכריז באופן רשמי על חרם ג´חנון על ICU!!!! ההפסד כולו שלך...
ודבר שני מה רע בג´חנון בלילה
??? רק לחזק את עמדתו של ICU ביום שבת אכלתי 2
חתיכות בבוקר (13:30 בצהריים זה הבוקר שלי בשבת...
) ועוד 2
חתיכות בערב (ממש לפני הישיבה הממושכת בת השלוש שעות המפורסמת פה...
). לסיכום - אין שעה לג´חנון
- כל שעה היא טובה ובמיוחד אם הוא של אמא שלי...
אני.

EyeSeeYou

New member
אני אשתף אתכם במה שסיפרתי לספיינ

בג´חנון יש כ750 קלוריות - שזה...המממ..די הרבה אז תנו לי להנות מהקלוריות האלה לילה שלם עד שאלך לשרוף אותן בבוקר. ומעבר לזאת, אני לא אמרתי שאני מעדיף ג´חנון תעשייתי על פני זה של "מאמא 365", פשוט מאמא365 היא עיראקית....מה היא מבינה בג´חנונים וחוץ מזה הצעת להביא לי את זה ככה סתם.....בלי שום קשר לכלום. מה קרה? כבר אין כבוד לג´חנון? שאל את בן זוגי שיחיה איזה שולחן פתחנו אתמול בערב, ובאיזו טקסיות! ובפעם הבאה אתה בא ואין התחמקות ללימודים
היה סרט אימה וצרחות עד השמיייייייםםםםםם

daniel365

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

"פשוט מאמא365 היא עיראקית....מה היא מבינה בג´חנונים ...." אני פשוט לא מאמין איזה השמצות אני שומע פה...
תקשיב מותק - ברגע זה החרם הורחב מג´חנון |למה אין סימן של ג´חנון| לכל מאכלי מאמא365 (דווקא את הכינוי אהבתי...
) ותאמין לי - אתה לא יודע מה אתה מפסיד!!! אמנם אני לא נראה כאילו אני מדושן ממאכלים שונים וטעימים (עד לליקוק אצבעות
... - חכה שתטעם את הקנלוני שהיא מכינה... - או שלא!!!) אבל זה רק בגלל חילוף חומרים מהיר
!!!! אז ההפסד כולו שלך. ספיינבר ו-א´ שלך מוזמנים...
אני.

EyeSeeYou

New member
המממ

א´ שלי לא מכניס לפה שלו שום דבר בלי אישורי
ולגבי עיראקים, יש להם מין קטע כזה של לאמץ לעצמם מאכלים של מזרחיים אמיתיים כמו תימנים (ג´חנון) או מופלטה (מרוקאים) וסמוך עלי שאני יודע, יש לי אקס עיראקי!

למעלה