מומלץ מומלץ מומלץ !!!

BOLUDO

New member
מומלץ מומלץ מומלץ !!!

חובה לכל חובב טבע ורוכב שטח . מי שמעוניין לחזות בזרימת הירדן ה מ ד ה י מ ה + רכיבה קלה לאורך הירדן ההררי תחילת הרכיבה בכניסה למושב כרכום (לבאים מחיפה/ת"א בצומת עמיעד פונים ימינה לכיוון טבריה ומייד שמאלה לכיוון אלמגור אחרי שני ק"מ פניה חזקה שמאלה לכיוון כרכום ) מחנים את הרכב בכניסה למושב , תצפית יפה לכיוון דרום והכינרת . רוכבים על הדרך הסלולה היורדת לירדן , הירידה תלולה זהירות !! אחרי שצפיתם בגשר ה"דודות" ההרוס ובזרימה עולים חזרה באותה הדרך , מגיעים למעלה ופונים ימינה לדרך עפר "דרך הירדן ההררי". הכיוון הכללי צפון,הדרך לא בוצית אם כי יש מספר שלולייות אבל הנוף והאויר ..סוף העולם . מגיעים עד גדות וחוזרים . מומלץ , לא קשה(מלבד העליה חזרה מהירדן) ובהצלחה . ערן

יורם חן

New member
אפרופו הירדן ההררי- חידה ../images/Emo163.gif

מי יודע על שם מה ניקרא גשר "הדודות" בשמו ?

הדודות של הועד למען החייל מה....

זה לא ברור?

בזמן מלחמחת יום כיפור ...

הגיעו 24 דודות
של הועד למען החייל עם 5 כלי רכב
להעביר צ'ופרים לחיילים ברמת הגולן. מכיוון שהירדן עלה על גדותיו - עם הפשרת השלגים בחרמון (זה היה באפריל שכחתם) נתקעו הדודות על הגדה המערבית
. מולם על הגדה המזרחית ישב אז גדוד הנדסה 6255 - המג"ד ראה את הדודות ממול ולא יכל להושיע. הדודות ניסו לחצות בשחיה ושתי דודות נסחפו עם הזרם החזק ונצפו אחרי שבועיים בריאות ושלמות - אוכלות מושטים
במסעדת עבולפייה בטבריה - אבל זה לא שייך. לאחר שנסחפו 2 הדודות - החליט המג"ד (אני חושב קראו לו איציק משהו ) שככה אי אפשר להמשיך והעמיד את כל הגדוד בשורה - כל החיילים העבירו מיד ליד חלקי בטון בלוקים ואבנים מבנינים סורים הרוסים וזרקו אותם לתוך הירדן - אחרי כיומיים - הצליחו לבנות גשר - הדודות עברו עליו עם הרכבים ותוך כדי מעבר נסחף אחד הרכבים ויצא בשייט לכיוון הכינרת - אחרי שבועיים נצפתה הדודה הנהגת מובילה טיול ג'יפים
בדרום רמת הגולן - אבל זה לא שייך. לאחר שכל הדודות (חוץ מההיא שנסחפה ) עברו בשלום התברר שכל הצ'ופרים (מצופים - בפלות - במבות - עוגות
של מועדון הדודות ברעננה - שתי טלויזיות מקוקלות - ושולחן פינג פונג ללא רגליים) נרטבו וכדי להשמיש אותם צריך לייבש את הכל 3 ימים בשמש. אז בימים ההם לא היתה שמש זמינה - לכן כדי למנוע קלקול קיבה מהחיילים זרקו הכל לירדן - הכל נסחף לכנרת ונצפה אחרי שבועיים נאכל על ידי תיירים בים המלח - אבל זה לא שייך. והדודות נשארו בגדוד 6255 עוד כחודשיים לעבודות רסר כדי לכפר על מעשיהן הנלוזים. חתיכת היסטוריה הא? ועכשיו מה עם הפרס שלי. אני מסיים כאן כיוון שצריך שצריך לזוז - שמש בחוץ והכלב צריך להשתין. ביי

יורם חן

New member
למרות הסיפור החצי מפוברק, תקבל פרס

תשריין את יום ג' בבוקר, כמה 2-3 של רכיבה טכנית בפארק בריטניה. טעמתי שם היום חלק מהקטעים ונישאר לי תיאבון לעוד. יואב בהט פתח שם סינגל חדש, קצרצר אבל נחמד ויש בנוסף את הקטעים המוכרים.

alonaski

New member
אומרים שביום שני יחזרו הגשמים :&#39../images/Emo7.gif

אבל... נניח ... ש... לא ירד גשם ויהיה יבש שמשי ויפה... ונניח ש... גדי לא יוכל להצטרף... אז... תוכל/ו לשקול בחיוב לצרף אותי אליכם?...

למעלה