מומלץ עם ICU

EyeSeeYou

New member
מומלץ עם ICU../images/Emo70.gif

"כנופיות ניו יורק"-סרט חדש של מרטין סקורסזה, המספר על שלביה הראשונים של רחובות ניו יורק. דניאל דיי לואיס במשחק מצויין כמו כן ליאונרדו דקרפיון וקמרון דיאז. הפסקות מהמם. הסרט הוא שלוש שעות, אז שימו לב..כמו כן לא מומלץ לשונאי אלימות של המאה ה-19. מומלץ מאוד לחובבי מבטא אירי. ביקורת 1 ביקורת 2

.m

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בהחלט מומלץ! מרטין סקורסזה מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש... דניאל דיי-לואיס שב מגלות ארוכה (4 שנים, אם אינני טועה) ומחליק לנעלי ביל "הקצב" קאטינג בקלות. ליאונרדו דיקפריו מזכיר לפליטי "טיטאניק" את האמת - הוא שחקן מחונן! רק שלפעמים אנשים שוכחים על זה כשמסתכלים עליו... אז מה אם יש לו פרצוף יפה (
). בתפקיד אמסטרדם ואלין הוא בהחלט מקבל הזדמנות להוכיח את עצמו. שוב. (ואתם מוזמנים לחפור בארכיונים ולמצוא את "what´s eating Gilbert grape") וקמרון דיאז... ובכן, אני לא מתה על ז´אנר הדומניות/ שחקניות/ זמרות/ מגישות תכניות אירוח/... אבל יאמר לזכותה שהיא עשתה מעבר חלק, וכן שכישורי המשחק שלה השתפרו פלאים מאז ימי "המסכה"... חוץ מזה - הרבה דם, הרבה אלימות, הרבה מבטא אירי... אה וגם הילד הקטן מ-E.T. בתפקיד משנה... בהחלט שווה צפיה. |פופקורן| mai

Liroy26

New member
סרט מעולה!

מצד אחד העלילה היתה לא ממש ברורה שלא לדבר על מרתקת, אבל אין ספק שזה היה פרק הסטורי נוקב ומאלף על ניו יורק של המאה ה-19. זכורה לי בעיקר הסצינה בא מעלים לאונית המלחמה מהגרים חדשים מאירלנד ובאותו הזמן מורידים את הארונות של החיילים המתים.

daniel365

New member
../images/Emo45.gif שווה צפייה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני אהבתי....
למרות הדעות החלוקות של משתתפי הערב
- אפילו מוכן לראות עוד פעם בוידאו
(ממש עד כדי כך).

למעלה