מומלץ- 2 הופעות של אביב בVOD

הברני

New member
מומלץ- 2 הופעות של אביב בVOD

לכל מי שיש הוט, כנסו לVOD, מוזיקה והופעות חיות, יש 2 הופעות של אביב אני אישית ראיתי רק אחת, שנת 2001 באמפי וואהל (הארוכה מבין ה-2) שירים יפים ונדירים כמו: מה הם רוצים מאביב, פרופיל 97, אולי, אקדחים שלופים, צלקות ועוד ועוד... אגב מחיר 10 שקל, אבל לדעתי שווה את זה....תהנו!

../images/Emo207.gifberlin...שיר חדש(?)../images/Emo168.gif

לא יודעת מה איתכם אבל אני שמעתי אותו הרגע בפעם הראשונה. במייספייס של אביב כמובן. שיר יפה, באמת, קצת כמו לייפ פרייד, אקוסטי ומרגש. אולי אני אתחיל לשנות את דעתי על הדיסק העתידי... מי שרוצה שאני אשלח לו...בכיף באיסיקיו 319734236

TairAtias

New member
זה שיר יפה

אבל המלים שלו לא יפות לדעתי. "היא היתה קרה בדיוק כמו ברלין... שבורה, סוערת, משוגעת כמו ברלין" קיטשי ושטחי משהו.

מעיין51

New member
ממש לא..

המילים ממש יפות.. ממש לא שטחי.. אולי טיפה קיטשי.. אבל לא באמת נורא.. אבל שטחי זה לא חוצמזה שבאנגלית זה נשמע קצת אחרת..

Forever NemeSh

New member
השירים האלה מדהימים לטעמי

LIFE PRIDE אחד היותר מרגשים אותי בתקופה האחרונה. גם את ברלין אהבתי מלא רגש, מלא עוצמה מדהים לטעמי

rotemotek1988

New member
המילים של ברלין!../images/Emo182.gif

i was up all night only to watch tour smile we ware lost in dreams she told me she better infact to escape from tje city my and my band jast came from the south and we drove such along way here but when i looked in her eyes it was worth every mile she was cold just like berlin she was broken like berlin she was torn like berlin she was crazy like berlin this rusty old coffe bar still reminds me all the cold cold winters we remember those places thet gave usa shlter to love i stud in your door way to night but i was to too scard to call you i left it to lay in your haert in the way you would like she was cold just like berlin she was broken like berlin she was torn like berlin she was crazy like berlin like berlin!! תרגום: הייתי ער כל הלילה רק כדי לראות את החיוך שלך היינו אבודים בחלומות היא אמרה לי שלמעשה עדיף לה לברוח מהעיר אני והלהקה הרגע הגענו מהדרום ונסענו דרך ארוכה עד כאן אבל בשניה שראיתי את עינייה זה היה שווה כל פיסת דרך היא הייתה קרה בדיוק כמו ברלין היא הייתה שבורה כמו ברלין היא הייתה קרועה כמו ברלין היא הייתה מטורפת כמו ברלין הבר-קפה החלוד והישן הזה עדיין מזכיר לי את אותם החורפים הקרים קרים אנו זוכרים את המקומות האלו אשר נתנו לנו מחסה לאהבה שלנו עמדתי בשביל הכניסה לביתך הלילה אבל הייתי מפוחד מדי כדי לקרוא לך השארתי את זה שוכב בליבך בדרך שבה תרצי היא הייתה קרה בדיוק כמו ברלין היא הייתה שבורה כמו ברלין היא הייתה קרועה כמו ברלין היא הייתה מטורפת כמו ברלין כמו ברלין! לדעתי המילים דווקא יפות אמנם קיטשי אבל כל אחד אוהב קיטשיות במידה זו או אחרת.. אתן לכם לשפוט לבד..

למעלה