מומלצים של סי?

Human Nature

New member
מומלצים של סי?

לקרוא את כל ההודעות האלו ולשמוע את המשפטים המדליקים מהשירים, פשוט גורמים לי לא להתאפק ולבקש ממכם להמליץ לי על שירים של סי. בינתיים להורדה, ואם הם ימצאו חן בעיניי (ונראה לי שהם כן), אני ארצה לקנות את הדיסקים שלה. תודה.

AlanisJunkie

New member
תראה...

אין ספק שלהוריד שירים זה דבר לא יפה. אם אתה רוצה שירים של סי, לך לחנות הדיסקים הקרובה למקום מגורייך. אני, למשל, תמיד מעדיף לקנות אם יש מקור. ביצועים של הופעות חיות וכאלה אני מוריד, כי אין ברירה, אי אפשר להשיג בחנויות. אם בכל זאת אתה רוצה להוריד שירים שלה, לפחות שזה יהיה חוקי. אז חכה עוד כמה ימים, וסי תעלה לפורום שירים חוקיים שלה שתוכל להוריד.
.

Human Nature

New member
אני אחכה.

אני נגד הורדות, אבל יש לי עותקים ב-MP3 של דיסקים שלי, סתם לשמיעה במחשב. אני חייב.

AlanisJunkie

New member
צודק! אסור להוריד שירים!!

האומנים חייבים לקבל תגמול מלא על השירים שלהם.
בכל מקרה, כפי שכבר כתבתי, סי מתכוונת להעלות לכאן שירים שלה. ככה שגם נהנה וגם לא נעבור על החוק! וחוץ מזה, תמיד אפשר לקנות את הדיסקים שלה אם תאהב את השירים שהיא תעלה.

ט י נ ה

New member
human nature../images/Emo140.gif

אני מסכימה איתך ורוצה להבהיר כל שיר שיורד לאתר הזה הוא שיר שאין לשיגו בחנויות או ביצועים חיים נדירים או קאוורים באנגלית או שירים שיש להם ביקוש מאוד גדול בפורום ואני בוודאות יודעת שאין את 4 הדיסקים הראשונים שלי באף חנות אפילו לא אצל אילן בן שחר המקסים וכל כך חבל אז עד האוסף הבא... ועד העונג הבא ........ מדי פעם ניתן לכם שיר ... אפשר גם להוריד רק חצי שיר אם זה יעשה לכם להרגיש יותר הגונים

actress

New member
../images/Emo99.gifבקרוב ייצא דיסק אוסף../images/Emo99.gif

ואז בכלל השמחה כפולה שבכפולה, אבל עדיין אפשר לקנות את הדיסקים ואפרופו דיסקים נכנסתי לחנות טאוור רקורדס גם בקניון הזהב וגם בקניון רוטשילד בראשון ולחנות "צליל" ברמת אביב וששאלתי אם יש את הדיסק החדש של תחלמי בגדול ענו לי בשלילה
תראו את החוצפה של האנשים סי שלנו עובדת קשה ובכלל לא שמים את הדיסקים שלה בחנויות הללו אני מציעה לכם פשוט לנדנד להם שיביאו את הדיסקים אני כבר דיי הפסקתי כי נכנסתי כמה פעמים אבל אני אמשיך (למרות שיש לי את הדיסק) חשוב לי שזה יופיע על המדפים. אתם איתי?
ולא רק החנויות הללו צריך גם לארגן את העצומה לרדיו

ט י נ ה

New member
כל כך עצוב ... ויש מה לעשות קראו !!

הי לכולם ,מיכלי מאוד חשוב ועצוב מה שהעלת לדיון ... כי למעשה את הדיסקים שלי אין בחנויות משתי סיבות 1.הקהל לא דורש את זה ממנהלי החנויות או מהמוכרים 2.חברת ההפצה שלי במיקרה של תחלמי בגדול " אי .ג´י. הפקות " אינה מפיצה כנראה כתוצאה של גלגל חוסר שיווק או דרישה. אני ממאינה בכל ליבי שעוד לא מאוחר עובדה שהדסיק הזה רץ המופעים כמו לחמניות חמות ובקרוב כבר מגרד את ה 16,000 וזה רק ממכירה ערב ערב כמו נמלה ... ולכן אני אומרת שעכשיו זה הזמן להציף את החנויות בדרישה ,זה יכול להיות טלפונית בבפקסים איך שאתם רוצים אם תרוץ שמועה שמבקשים את הדסיק תאמינו לי שהוא יהיה בחנויות ... המון בהצלחה זה חשוב לאללה

actress

New member
גררררררררר ../images/Emo46.gif ממש לא בסדר../images/Emo7.gif

ממממש ממממממש לא בסדר
לא הוגן בכלל
את זמרת כמו כל הזמרים את אולי שונה במשהו קטן שאת שרה מה
והנשמה וכל השאר בשביל הפירסום. אני לא ירים ידיים בכזאת קלות אני אעשה הכל ולכן אני רוצה פה לארגן את החבר´יה שיעזרו במקצת אם זה לנסח פקס לרשתות הללו או אם זה לנסח פקס לרדיו וכן הלאה... וכן הלאה...

Human Nature

New member
פשוט עצוב המצב של המוזיקה בארץ...

סי מייצגת את המקרה באופן מצויין: אמנים עובדים מכל הלב והנשמה על דיסק (ובשלב הזה לא משנה טעם מוזיקלי)- והחנויות מתעלמות ושמות את הדיסק החדש של איזו להקת בנות חדשה שצצה. אני לא אומר שלא מגיע ללהקת בנות מקום בחנות, אבל לא מגיע להן כל החנות. צריך לכבד את האמנים הישראלים, כי יש להם קהל. עובדה: פורום סי הימן עובד. מצויין אפילו. אני עוד לא הכרתי את המוזיקה של סי (חוץ משיר ישן שנדמה לי שייך לה... "לא עובדת בשביל אף-אחד"?), אבל אני רוצה להכיר ולשם הקטע החוקי אני ארצה ככל הנראה באיזשהו שלב לקנות דיסק שלה. למה, לעזאזל, במדינה מתקדמת אי אפשר להשיג את הדיסק שלה? היא לא אמנית צעירה שנמצאת בתחילת דרכה. היא כבר עשתה הרבה מוזיקה, והגיע הזמן שיתחילו להעריך אותה! אז נכון שהיא לא מושמעת קבוע בגלגל"צ, ונכון שהיא עוד לא דרכה ב-MTV או באירוויזיון, אבל זה סיבה להתעלם ממנה? זה סיבה לירוק על המוזיקה שלה, אם להתבטא בקיצוניות? סי, כמו שהבנתי, נותנת 110% ממנה למעריצים ולמוזיקה- זה לא קצת חצוף להתעלם מזה?

davar

New member
בטח שיש את הדיסקים!

היי סי-סי חביבה, אהובה! לי יש את כל הדיסקים שלך, גם על תקליטים (מה שיצא על תקליט) וגם על דיסקים! הצלחתי למצוא בחנויות טאואר רקורדס, הגדולות שבהן! היי, הם שם! דורית.

למעלה