מומלצים!

eladi88

New member
מומלצים!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שתפו פעולה זונות
מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:

eladi88

New member
פוף../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- למעני
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אריק ברגמן - יום חדש נפלא
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני...|
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: שבתות חתן
משהו שהרס לכם את השבוע: ממממ שהקאתי בחתונה ונרדמתי כל ההמשך של החתונה?
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שבע ברכות מחר בביתנו הקט...
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לירון הפרסית! שיר שמתגייסת מחר אם אני זוכר נכון! ולדני שקפצה לגיחה פה בפורום!
מסר לאומה: אל תערבבו

"כל עבודה מכבדת את בעליה"

ואנחנו לא זונות..
מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- חו! מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- נראה לי ש: The end- My chemical romance תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: השביתה המפגרת הזאת חחח, 11 חודשים לחברי ולי:]], ערב השנה החדשה, קניתי את הדיסק שרציתי :]] משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "when I grow up I want to be nothing at all!" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המפפ סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הווווווו!@#^&*$# The Black Parade של My Chemical Romance!!!!!!!! כל כך טוווווווווב!!!!! משהו שהרס לכם את השבוע: כלום משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מממממ...שיגמר יום שלישי או משהו..=\ ואתם מוזמנים לתת
תותתותתותתותתותתותתותתותתות!!! תות!!!!!!!!!! מסר לאומה: MCR!@$@#%$%&

Lee Roni

New member
בוף

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? בית הבובות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? מוש בן ארי - שיר למעלות Pearl Jam - Black Muse - Unintended עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: סוג-של כנס מפחשתי משו...:p ירושלים משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חיים את החיים כל יום מחדש..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): (אני ואחי צופים משחק של מכבי נגד רומא...) אחי: וואי לירון, איזה שם של מכון ספא זה "בודי-רוגע"..?
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משהו שהרס לכם את השבוע: גשם מעצבן משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: אמממ כנראה ליומחמישי... ואתם מוזמנים לתת
לשיר!!!
לרן
לאלעד הפרסי... כמה התגעגעתי! מסר לאומה: ירמי קפלן גאון!!!

שנים לא המלצתי כאן

אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
ספרי - סינרגיה
אני צילמתי
אחחח כמה יופי כמה
הופעה של סינרגיה בשישי
"i wanna cry sometimes i miss you..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"אם הייתי יכולה לשלם באטרף שלי בכניסה לכל הופעה היית רואה אותי בכל מקום" (אני) סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
הממ הופעות של סינרגיה משהו שהרס לכם את השבוע:
שבתדוד שלי היתה מאושפזת משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
האמת נזכרתי שיש לי מחר משו כן מעניין ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
לשיר! גיוס קל!!! מסר לאומה:
הממ כן שנה אזרחית טובה

עונה... קראוווווווווו.... ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אממ.... שמעתי באם פי של חבהר שלי את שיר בעיפרון 30 פעם חח
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- רוקדת - אילן נורי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: שבתתת מדהיממה וכייפית.................. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לבד על הרצפא מוטל רוצה לשכוח מתוסכל" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואו יש הרבה אבל אמ.... אל תפתח פה לשטן הוא לא רופא שיניים סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: דיסק של סינרגיה חח... משהו שהרס לכם את השבוע: כל מיני ילדים תינוקים מטומטמים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: להיפגש עם ידי שלא ראיתי הרבה זמן... ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: עדיין לא מכירה פה כל כך אנשים חח... מסר לאומה: אל תנסו להתאהב ח חזה יכול להיות מאוד לא נחמד.... שבועע כייפי לכווולם...
שירושלכם

תודה מקסימים ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

ואני אמלא רק את סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: קיבלתי במתנה את SEVEN DAYS של 3DOORS DOWN ואני אומרת לכם, זה דיסק אחד הטוביםםםםםםםםםם ששמעתי!!! שבוע מצוין!!

עונההההההה../images/Emo192.gif

ושמישו ינסה לעצור אותי
לא איתה
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
LOSTPROPHET-ROOFTOPS
PANIC! AT THE DISCO- IWRITE SINS NOT TRAGEDIAS
מוניקה סקס- מספיק בנאדם
EVANESCENCE- COULD NINE 3
DOORS DOWN- HERE WITHOUT YOU
NICKELBACK-PHOTOGRAPH | פרפר|תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: החזרה לפורום
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שוב זאת תקופה של גאות בחיי, מים רבים שוטפים את חושי. אני נמשכת, והופכת לחית חושך, למפלצת רטובה, לשדון לילה, לפיה הטובה, מתוקה ודורסת את האור מכבה, וזורמת הלאה - עד העונג הבא..."|
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סינרגיה- דיסק
משינה- הדיסק שבע"זה מתקרב ובא..
[בנתיים שוחרר הסינגל "אני צוחק איתך"]
משהו שהרס לכם את השבוע: אבא שלי התאשפז בבית חולים
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: ה
.. אוף לאן היא נעלמה
ואתם מוזמנים לתת
למוריה שלא יצא לי לברך אותה במזל"ט להיום הולדת שלה
המון מזל"ט אחותינו
ורק טוב והצלחה
בחיים.. המון אושר
ועושר
אוהבתותך
מאיה
מסר לאומה: בבל- סרט מטריייייייף לכו לראות
ובכלל איך אפשר להפסיד את בראד פיט שגם פה לא נותן לנו לנשום

must178

New member
וואי כמה שנים לא הייתי פה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- מי אם לא אני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- Zakk Wylde - Too numb to cry תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> (אין לי כח) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אין, היה שבוע מעפן... משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "If I could see you, this darkness would turn into light" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אל תיתן לסימנים מסביב ליצור לך את המציאות. תיתן למציאות לפרש לך את הסימנים שמסביב" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק החדש של בלאקפילד משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לאלעד מסר לאומה: בחיים אל תוותרו ואל תפסיקו לנסות

eladi88

New member
פששש כבוד!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ב'מת לאיפה נעלמת...?

למעלה