מומלצים!

eladi88

New member
מומלצים!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע:
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע:
ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:
מסר לאומה:
מתכוונים להגיע למפגש השבוע:

eladi88

New member
ME../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- שיר בעיפרון
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אנצל - מוש בן ארי Lithium - Evanescence Smack that - Akon & Eminem
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממממ לא יודע...היה שבוע נחמד כזה...אין משו מיוחד
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
משהו שהרס לכם את השבוע: מממממ
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מפגש פורום...יומולדת לחבר...יהיה כיף
ואתם מוזמנים לתת
להדר
לאור
לשיר
ללירון X 2 ו
אחרון חביב לזוהר!
מסר לאומה:
מתכוונים להגיע למפגש השבוע:

Lee Roni

New member
ררררר

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אריק ברמן - יום חדש נפלא אריק ברמן - המתוקות האחרונות Muse - City Of Delusion Muse - Hoodoo תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: יומראשון. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא טובה בזה... משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): גם בזה... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: האקדח מת מצחוק, למרות שהוא ישן בטירוף.. אני מתה על הסרט הזה :)) משהו שהרס לכם את השבוע: החרישות האלה... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: מתחילים עם המבצע :] מסיימת (אינשאלללללללללה) עם היסטוריה!!!!!! מפגש פורום (?) ואתם מוזמנים לתת
לרן הפוץ :p
לאוררר
הדרדור
למוריה - 1,2
לאיציק :]
לאלעד הפלצן... שלא דיברנו שנים ויודע שאני מתגעגעת מלא אבל לא ממש אכפת לך..
לכל מי שאני (כנראה) אפגוש בחמישי :)) מסר לאומה: חורף זה פיכסה. מתכוונים להגיע למפגש השבוע: אינשאללללללללללללה

eladi88

New member
חוצפה!../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

שלחת לי הודעה להיכנס למסנג'ר... נכנסתי אחרי כמה דק' אבל לא היית שם... חוצפה!

יש לי ברירה?

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אין
מה יש לי בזמן האחרון?! מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- keep holding on- avril lavign only one- yellowcard duck & run- 3 doors down gone- switchfoot דני לייב- משינה i miss you- incubus too close for comfort- McFly תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: החבר ואני חוגגים היום שנה
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "you are my only, my only one" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני אוהב אותך" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: כמו תמיד- the black parade- MCR משהו שהרס לכם את השבוע: מבחן בהיסטוריה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: שיגמר
כמו תמיד ואתם מוזמנים לתת
אל תדאג, גם אתה תקבל
מסר לאומה: יש לי ממוצע 93 בתעודה :))) מתכוונים להגיע למפגש השבוע:

eden456

New member
../images/Emo144.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- השבוע זה היה אריק ברמן,-יום חדש נפלא,ו מה עוד ביקשת. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: אאאממ נגמרה מחצית
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אאמממ משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בשבילי כמו מתה כבר ,או לפחות נושמת מכשירים מוטב היה לולא חזרת ובכלל שלא היינו מכירים.." סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: לליישוון
משהו שהרס לכם את השבוע: אאמממ יו שני משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: יום שלישי ,ויום חמישי ואתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו:ככווללם מסר לאומה:
מתכוונים להגיע למפגש השבוע:לא נראה לי..

zoharshushan

New member
מיי מומלציישן ../images/Emo38.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- "אל תדאג" מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- אם הייתי-נועם פנחסוב תומר ממיה- לאן. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: ההופעה של תומר ממיה בשבת ... ובמיוחד לראות את מ-ע-י-י-ן! שהתגעגעתי מאוד אלייה :) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את...את מיוחדת את..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לנו אותו חיוך,כשאנחנו יחד" סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: "אחת-עשרה דקות" פאולו קואלו משהו שהרס לכם את השבוע: פאשלה עם דוד,עבודה מטורפת באנגלית. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: האמ,שיעבור המבחן בהיסטוריה...שיעבור המבחן במתמטיקה,שיעבור כל השבוע :) ואתם מוזמנים לתת
לנתן סלומון :) סתם בשביל השיר...
לאלעדי בעלי :)
למעיין שסופסוף ראיתי אותה.ושהיא מתגייסת עוד שבוע בול ):
לאוררררר שהבריזה...אבל אני אוהבתותה בכל מקרה :) מסר לאומה: "שיזדיין עם קופסאות גפרורים!" מתכוונים להגיע למפגש השבוע: יש מצב גדול שכן....צריך לראות איך מתגלגל השבוע.

למעלה